Vielä pääsee SAS:n siivin aurinkoon talvea pakoon

SAS:n siivin pääsee vielä mukavasti talvea pakoon talvisesongin kuumimpiin lomakohteisiin: Bangkok, Delhi, Dubai, Los Angeles, Las Vegas ja Orlando. Kovasta kysynnästä huolimatta paikkoja on vielä tarjolla.

SAS lentää tulevan talven aikana Bangkokiin 8 kertaa viikossa. Suomalaiselle matkustajalle tarjoutuvat loistavat mahdollisuudet matkustaa ei vain Helsingistä vaan myös Turusta, Tampereelta ja Vaasasta joko Tukholman tai Kööpenhaminan kautta suoraan Bangkokin lämpöön. Bangkokista avautuvat hyvät Star Alliance -yhteydet eteenpäin suosittuihin lomakohteisiin Chiang Mai, Hat Yai, Krabi, Phuket ja Surat Thani.

Delhi on tämän vuoden SAS:n uutuuskohde, joka palaa takaisin reittiverkostoon suuren kysynnän vuoksi. Delhistä on loistavat yhteydet eteenpäin Mumbaihin. Delhi on myös portti muihin Intian suosikkikohteisiin kuten Agra, Agora, Goa, Jaipur ja Kerala. Hinnat Intiaan alkaen 830 euroa sisältäen verot ja matkustajamaksut.

Dubai oli SAS:n uutuuskohde viime talvena ja saavutti välittömästi suuren suosion. Tänä talvena suosion odotetaan entuudestaan kasvavan. Dubaista on myös hyvät yhteydet muihin Lähi-idän kohteisiin. Hinnat Dubaihin alkaen 610 euroa sisältäen verot ja matkustajamaksut.

USA:han SAS:lla on laaja tarjonta - talvikauden aikana yhtiö liikennöi 32 kertaa viikossa USA:n eri kohteisiin. Kestosuosikkeina talvikaudella ovat Havaiji, Las Vegas, Los Angeles, Orlando ja San Francisco. Hinnat alkaen 815 euroa sisältäen verot ja matkustajamaksut.

Matkavaraukset ja tiedustelut hoituvat kätevästi SAS:n nettisivuilla osoitteessa www.sas.se tai matkatoimistossa.

Kaikilla SAS:n mannertenvälisillä lennoilla on kolme matkustusluokkaa: Business, Economy Extra ja Economy. Matkustusluokasta huolimatta on jokaisella matkustajalla oma henkilökohtainen näyttöruutu, miltä voi seurata laajaa valikoimaa elokuvia, musiikkikanavia sekä pelata pelejä.

Sekä Business- että Economy Extra -luokassa matkustajilla on käytössään audio/video-on-demand-palvelu, mikä tarkoittaa sitä, että matkustaja voi itse aloittaa, tauottaa ja lopettaa valitsemansa viihteen silloin kun haluaa.

SAS:n mannertenvälisten lentojen Economy-luokka on varustettu eräin alan mukavimmein tuolein. Economy Extra tarjoaa nimensä mukaisesti hieman enemmän: mukavampi, suurempi ja tilavampi istuin sekä jalkatila. Business-luokassa on käytössä SAS Business Sleeper -istuin, josta tulee yhdellä napinpainalluksella täysimittainen sänky.

Documents & Links