TeamViewer ontvangt applicatiecertificering van ServiceNow

Tampa, Florida – 14 april 2016 – TeamViewer, de globale pionier voor afstandsbedienings- en online samenwerkingssoftware, maakte vandaag bekend dat zij de certificering voor hun applicatie met ServiceNow® hebben ontvangen. Certificering door ServiceNow betekent dat TeamViewer voor ServiceNow een aantal vastgelegde testen gericht op integreerbaarheid, beveiliging en prestatie met succes heeft voltooid. De certificering garandeert ook dat de beste ervaringen worden toegepast in het ontwerp en de implementatie van de applicatie van TeamViewer met ServiceNow. 

De certificering van de applicatie TeamViewer for ServiceNow betekent een uitbreiding van de tools die voor ServiceNow klanten beschikbaar zijn. ServiceNow gebruikers kunnen eenvoudig met één klik een veilige afstandsbedieningssessie aanmaken, zodat hun ondersteuningsteam aan de sessie kan deelnemen voor het oplossen van incidenten. Op deze manier vermindert de integratie van TeamViewer in ServiceNow de tijd die het ondersteuningsteam nodig heeft om zaken op te lossen en verhoogt de klanttevredenheid.

"Wij zijn heel blij dat wij de integratie van onze applicaties konden uitbreiden met een globale marktleider in het segment IT-servicebeheer. Op deze manier kunnen wij de productervaring voor zakelijke klanten verbeteren," aldus Alfredo Patron, onderdirecteur Business Development bij TeamViewer. "Wij zullen blijven doorgaan om steeds meer eersteklas technologiebedrijven en industrieleiders zoals ServiceNow te bereiken, omdat wij van mening zijn dat dit een belangrijk effect heeft op het dagelijks werk van degenen die technische ondersteuning verlenen, en dit ten goede verandert."

Meer informatie is beschikbaar op:

https://integrate.teamviewer.com/integrate/servicenow/


TeamViewer GmbH

Axel Schmidt

Jahnstr. 30

D-73037 Goeppingen

E-mail: press@teamviewer.com

Internet: http://www.teamviewer.com

TeamViewer werd opgericht in 2005 en is helemaal gericht op de ontwikkeling en verspreiding van hoogwaardige oplossingen voor online communicatie, samenwerking en externe monitoring van IT-systemen. TeamViewer is verkrijgbaar in meer dan 30 talen en is met meer dan 200 miljoen gebruikers wereldwijd een van 's werelds populairste aanbieders van software voor afstandsbediening en online-meetings. airbackup, een krachtige cloudgebaseerde back-upoplossing, en ITbrain, een waardevolle oplossing voor externe monitoring en IT-inventarisatie, completeren de productportfolio van TeamViewer. Bezoek voor meer informatie www.teamviewer.com Volg ons op Twitter via @TeamViewer en op ons blog via blog.teamviewer.com