Ny rekord for privat aktiehandel i februar måned - Internetmæglerne nu over 10%

Ny rekord for privat aktiehandel i februar måned - Internetmæglerne nu over 10% Privat aktiehandel via Internettet fortsætter mod nye højder, og Internetmæglerne havde for første gang en markedsandel på over 10% på Københavns Fondsbørs. De private investorer gennemførte 57.062 handler i februar måned hos de tre Internetmæglere mod 58.296 i januar måned. Dette modsvarer et fald på 2%. Antal handler totalt på Københavns Fondsbørs faldt med 12% i tilsvarende periode. Internetmæglernes andel af antal handler på Københavns Fondsbørs var på 10,37% i februar mod 9,37% i januar måned. Se vedlagte tabeller for yderligere information om markedsandele. Flere handler i februar 2004 end hele år 2002 hos Nordnet. I år 2002 gennemførte Nordnets kunder totalt 17.650 handler på Københavns Fondsbørs, hvilket er 1.667 handler færre end i februar 2004. I februar 2004 gennemførtes 19.317 handler, hvilket er en stigning på 1.218% sammenlignet med februar 2003 hvor der gennemførtes 1.466 handler. Antal handler totalt på Københavns Fondsbørs er steget med 133% i samme periode. "Vi har for tiden utroligt travlt. De flotte kursstigninger på Københavns Fondsbørs gør at mange nu igen vil handle aktier. Vi åbner næsten dagligt samme antal nye depoter som vi tidligere gjorde på en hel måned", siger Max Gandrup, Mæglerchef hos Nordnet Danmark. Flest handler i Vestas Wind Systems Vestas er igen favoritaktien hos de private investorer med 4892 handler hos de 3 Internetmæglere. Rederiaktien Torm rykkede helt op som nr. 3 efter de kraftige kursstigninger i starten af februar måned, og var i en periode daytradernes foretrukne aktie. Internetmæglernes Top 10 liste: Antal handler februar Omsat volume februar 1 Vestas 4892 1 Maersk B 560 188 200 2 Maersk B 3958 2 TDC 340 363 944 3 Torm 3767 3 Vestas 280 498 065 4 TDC 3366 4 Novo Nordisk 231 419 078 5 GN Store Nord 3044 5 Danske Bank 191 333 834 6 Falck 2477 6 Falck 186 839 253 7 Lundbeck A/S 2414 7 Torm 180 837 679 8 Novo Nordisk 2406 8 GN Store Nord 173 518 452 9 Danske Bank 2302 9 Lundbeck A/S 158 172 752 10 Maconomy 1629 10 Carlsberg B 107 833 894 Kilde: Nordnet Securities Bank AB og Københavns Fondsbørs. For yderligere information, kontakt: Max Gandrup, Mæglerchef, Nordnet Danmark, Telefon: 7020 6685 Mobil: +46 709890071 E-mail: max.gandrup@nordnet.dk Nordnet Danmark er en del af Nordnet Securities Bank AB, datterselskab til Nordnet AB (publ), noteret på Stockholmsbørsens O-liste. Nordnet er Nordens største Internetmægler. Nordnet består af Nordnet Sverige (www.nordnet.se), Nordnet Norge (www.nordnet.no), Nordnet Danmark (www.nordnet.dk) og Eurotrade Securities S.A. i Luxembourg (www.eurotrade.lu). Bilag 1: Markedsandele for Internetmæglerne på Københavns Fondsbørs Kilde: Københavns Fondsbørs officielle statistik. ------------------------------------------------------------ Besøg http://www.waymaker.dk for mere information Følgende filer kan downloades: http://www.waymaker.net/bitonline/2004/03/04/20040304BIT00300/wkr0001.doc The full report http://www.waymaker.net/bitonline/2004/03/04/20040304BIT00300/wkr0002.pdf The full report

Om os

Nordnet er en nordisk bank for investering og opsparing, som giver kunderne kontrollen over deres penge. Vi er 350 ansatte i Danmark, Finland, Norge og Sverige, som sammen arbejder for at gøre Nordnet til den foretrukne bank til investering og opsparing i Norden.

Abonner

Dokumenter og links