Ifolors fotoböcker bevarar semesterminnena

Ifolors högklassiga fotoböcker har i snabb takt erövrat den finska marknaden. Av egna digitala bilder kan man via www.ifolor.fi -tjänsten enkelt och förmånligt skapa en personlig fotobok försedd med egenskriven text. Finlands ledande fototjänst presenterar för första gången sitt breda sortiment av fotoböcker och andra fotoprodukter på Resemässan i Helsingfors Mässcentrum 17-20.1.2008, på avdelning 6d45. På avdelningen får man även se och prova det gratis laddningsbara Ifolor Designer-fotobokprogrammet.

Böckerna väntas göra succé i Finland

”Fotoboken är dagens största omvälvning inom fotobranschen. I de fina tryckta böckerna är kära minnen skyddade, och blir inte liggande på datorns hårdskiva eller bland cd-högar. Boken förlänger semestern på ett helt nytt sätt och man är dessutom inte beroende av datorskärmen då man vill se på sina bilder. Boken är en utmärkt gåva och ett bestående minne för hela ressällskapet”, berättar Nella Ginman, verkställande direktör för Ifolor i Norden.

Fotoböckerna har redan slagit igenom i USA, där har det t.ex. blivit vanligt att skapa underbara bröllopsalbum och att ge fotoböcker som gåva till vänner från gemensamma resor och fester, men också t.ex. som minnen från barnens första år. Trenden börjar nu också slå igenom i Finland.

Enligt Taloustutkimus färska undersökning oroar sig upp till 42 procent av digitalfotograferande finländare över att deras bilder försvinner. Kära fotografier som tryckts i högklassiga fotoböcker bevaras däremot säkert.

Bilderna enkelt i pärmar via Internet

Det är enkelt att skapa en fotobok med hjälp av det mångsidiga Ifolor Designer -programmet. Programmet kan nedladdas gratis på Ifolors hemsida. I Easy-läget är skapandet av böcker väldigt enkelt. Expert-läget ger å andra sidan möjligheten att låta kreativiteten flöda med mångsidiga och unika design- och stilalternativ såväl för bild som text. Böckerna sparas automatiskt på användarens dator, vilket ger möjligheten till att fortsätta och slutföra bearbetningen precis när det passar en själv.

Det finns flera olika fotobokmodeller att välja emellan. Deluxe boken är inbunden i glanslaminerade hårda pärmar och finns både i A4 och kvadratiskt format, och kan beställas som 36-, 48- eller 60-sidig. Det finns ingen övre gräns för bildantalet. Böckerna kan också förses med mjuka pärmar, metallspiralbindning, hårdplast och finns även i fickformat.

Ifolor Designer-beställningsprogrammet är anpassat för Microsoft Windows 2000, XP och Vista-användarprogram.

Produktinformation:

Hårdpärmade Deluxe-böcker, pris från 24,95 €
Mjukpärmade Smartbook-böcker, pris från 19,95 €
Fickböckerna Easy och Pocket, pris från 6,95 €

Produktlån:

Competence Communications
Pia Pihlaja, (09) 6689 6921, pia.pihlaja@cocomms.com

Ytterligare information:

Verkställande direktör för Norden, Nella Ginman, tfn. 0400 411 014
Marknadsföringschef Kirsi-Marja Salla, tfn. 040 525 5256


Yrityksestä

Cocomms on Suomen johtava itsenäinen viestinnän konsultointitoimisto, joka tukee asiakkaitaan erilaisten muutos- ja kriisitilanteiden johtamisessa. Kasvatamme asiakkaidemme omistaja-arvoa sekä autamme heitä rakentamaan tavoiteltua mainetta, työnantajakuvaa ja brändiä. Valtaosa asiakkaistamme on Suomessa toimivia kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita teknologian, talouden sekä terveydenhuollon aloilla.

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit