Midnight Run Helsinki –Tuloksia!

Tänään klo 21.15 pamahti lähtölaukaus ensimmäiselle ryhmälle juoksijoita jo perinteeksi muodostuneessa Midnight Run Helsinki –tapahtumassa! Ensimmäinen ryhmä koostuu varsinaisista kilpailusarjaan kuuluvista juoksijoista ja koska Midnight Run on virallinen 10 km:n juoksukilpailu, on mukana myös huippujuoksijoita sekä miesten että naisten sarjoissa.  Vuoden 2014 miesten kilpailun voittaja oli Justus Kiprono ajalla 30:15, ja naisten kilpailun ykkönen oli Emily Rotich ajalla 35:13.

Midnight Run Helsinki kilpailusarjojen palkintosijat menivät seuraaville henkilöille:

3. 3.       Jussi Utriainen ajalla 30:32

Tänä vuonna Tukholman Midnattsloppetin miesten sarjan voittaja oli Kenian William Morwabe, ajalla 30:30, kun kolmanneksi pikaisi Suomen Mårten Boström ajalla 31:07. Naisten ykkönen oli Kenian Jacinta Wanjohi ajalla 34,42.

Kaiken kaikkiaan Midnight Run Helsinki –tapahtumaan osallistui 10.899 juoksijaa 56 eri maasta tehden tapahtumasta Suomen kolmanneksi suurimman lajissaan! Suurimmat ulkomaalaiset ryhmät tulevat Ruotsista, Iso Britanniasta, Virosta, Venäjältä, Intiasta, Saksasta, USA:sta, Espanjasta, Ranskasta, Hollannista, Italiasta ja Irlannista.

Suurin piirtein keskellä juoksijajoukkoa on nähtävillä erikoisen iloinen ja värikäs ryhmä. Kyseessä on tietysti naamiaisasuihin pukeutuneet juoksijat. Tämä iloinen porukka on todella panostanut asuihinsa ja siksi tuomaristolla olikin sangen haastava tehtävä löytää mielestään parhaimmat naamiaisasut. Ennen lähtöä, juoksijoitten lämmitellessä, tuomarit rehkivät täysillä löytäen kolme asukokonaisuutta jotka palkittiin estradilla suurten suosionosoitusten saattelemina. Naamiaiskilpailun voittajat olivat:

1. 1.       Liisa ihmemaassa – Svetlana & Co.
  2. 2.       Hunajaiset – Hanna-Mari ja Toni
  3. 3.       Road Runners – Milja ja Katja
  4. 4.       Teräsvillalammas – Meija
  5. 5.       Terapeia – Markku & Co..

Tämän lisäksi myös yleisöllä on vielä mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan MidnightRun Helsinki-facebook sivuilla! Voittaja julkaistaan ensi viikolla Midnight Run fb–sivuilla.

Midnattsloppet-juoksutapahtumat järjestetään yhteistyössä eri paikallisten organisaatioiden kanssa. Helsingissä Midnight Runin järjestäjänä toimii käsipalloseura Dicken (www.dicken.fi).

Kuvat: Johan Skogman