TOSIBOX HAR UTNÄMNTS TILL ÅRETS SÄKERHETSFÖRETAG

Helsingfors, Finland – 18 oktober 2016 – Tosibox, ett finskt företag som erbjuder säkra fjärranslutningslösningar, har utnämnts till Årets säkerhetsföretag i Finland. Tidsskriften Turvallisuus ja Riskienhallinta presenterade sitt årliga pris under den smokingtäta galan Finnish Security Awards den 13 oktober.

Priset Årets säkerhetsföretag lyfter fram ett företag inom den finska säkerhetsbranschen som främjar positivt entreprenörskap, god konkurrens och ständigt utvecklar sina produkter/tjänster och sin verksamhet för att ge kunderna mervärde. Finish Security Awards sponsras av 10 företag och 17 organisationer inom säkerhetsbranschen.

”Vi är otroligt glada över det här erkännandet. Vi tar emot priset med stolthet. Det visar att vi är på rätt spår. Utöver positiv återkoppling från kunderna och våra certifieringar är det här priset ett viktigt steg på vägen mot vårt djärva mål: att skapa en global standard för säkra fjärranslutningar. Vi är ett globalt tillväxtföretag, men samtidigt stolta över våra finska rötter”, säger Tero Lepistö, VD för Tosibox.

”I Finland finns en lång tradition av utveckling inom säkerhet och cybersäkerhet. Vi delar ut de här priserna för att lyfta fram finska företag, organisationer och individer som har bidragit till att utveckla den finska säkerhetsbranschen och dess kompetens. Tosibox är en stark kandidat”, säger Timo Lahtinen, chefredaktör för Turvallisuus ja Riskienhallinta.

Juryns motivering till att utse Tosibox:

Tosibox har lyckats bli ett snabbväxande företag inom en bransch med hård konkurrens och i ett utmanande ekonomiskt klimat. Företagets produkter, som tillhandahåller säkra fjärranslutningar, har redan sålts till hela 70 länder. Det visar att även ett litet finskt företag kan lyckas med utmärkt F&U och produktutveckling. Företagets produkter ger även en ny typ av enkel säkerhet till sakernas internet. Tosibox satsar på internationella marknader och stark intäktsökning. Företaget står för ett helt nytt sätt att tänka – de har siktat på att växa internationellt redan från dag ett, vilket är precis vad den finska regeringen har diskuterat.”

Mer information om medlemmarna i 2016 års jury finns här.

Tidsskriften Turvallisuus ja Riskienhallinta vill öka medvetenheten om föredömliga finska innovationer och erbjudanden inom säkerhet. Därför har tidsskriften etablerat de årliga Finnish Security Awards. Den första prisutdelningen genomfördes 2015.

Kontaktpersoner:

Tero Lepistö, VD, Tosibox Oy

tero.lepisto (at) tosibox.com, tel. +358 50 404 1346  

Timo Lahtinen, chefredaktör, Turvallisuus ja Riskienhallinta

timo.lahtinen (at) turvallisuus.com, tel. +358 50 594 2718

Om Tosibox Oy
Tosibox Oy erbjuder enkel och säker fjärranslutning till internet. Det finska företaget har som mål att utveckla världens bästa och säkraste internetanslutning för implementering av lösningar för sakernas internet och andra syften. Tosibox produkter används i 70 länder. www.tosibox.com  

Turvallisuus ja Riskienhallinta
Tidsskriften Turvallisuus & Riskienhallinta är Finlands enda tidsskrift som fokuserar på säkerhets- och riskhanteringslösningar för företag och samhälle. Tidsskriften är en unik kanal för att nå läsare och beslutsfattare inom dessa områden. Tidsskriften Turvallisuus & Riskienhallinta magazine når 15 000–25 000 läsare beroende på nummer och eventuell extradistribution. 79 % av läsarna är beslutsfattare. www.turvallisuus.com

Avainsanat:

Yrityksestä

Viestintä on muutoksen tilassa. Perinteiset kommunikaation keinot eivät enää riitä. SEK tarjoaa sekä nykyaikaista viestintää että markkinointi-PR:ää, koska molempia tarvitaan vaikuttavan ja erottuvan viestinnän aikaan saamiseksi.

Tilaa