Turkistuottajat Oyj inleder den nya försäljningssäsongen - auktion ordnas i Vanda tisdag till fredag

Turkistuottajat Oyj:s andra auktion för räkenskapsperioden som inleddes den 1.9.2007, som även är den första för försäljningsperioden 2007/2008, inleds tisdagen den 18 december i Fur Center i Vanda och pågår till fredagen den 21 december. Under auktionen bjuds ut bl.a. drygt 900.000 mink- och 260.000 rävskinn, varav största delen är SAGA-skinn. Ca 250 kunder från samtliga marknadsområden väntas till auktionen.

Försäljningen inleds på tisdagen med försäljning av karakul-lammskinn. Mink- och rävskinnen bjuds ut på onsdag, torsdag och fredag, under vilka dagar bolaget publicerar börsmeddelanden om försäljningsresultaten. Ett detaljerat försäljningsprogram finns tillgängligt på våra hemsidor www.ffs.fi.

Marknadsföringsorganisationen Saga Furs och Turkistuottajat Oyj har förnyat SAGA Top Lot-programmet som är riktat till köparna.
- Från och med december erbjuds köparna av de bästa partierna, de sk. SAGA topplotterna, en unik möjlighet att dra nytta av frukterna av designcentrets forsknings- och produktutvecklingsarbete, berättar Turkistuottajat Oyj:s och Saga Furs marknadsföringsdirektör Pertti Fallenius. Köparna får även ensamrätt till att använda en speciell SAGA Top Lot-sidenetikett i de färdiga pälsplaggen. Top Lot-partierna i december utgörs av vit mink, finnsjubb och blåräv.

Representanter för massmedia är välkomna att följa med auktionen.

Yrityksestä

Turkistuottajat Oyj on kansainvälinen turkishuutokauppayhtiö. Tärkein tehtävämme on turkisnahkojen välitysmyynti pääasiassa huutokaupoissa. Asiakkaitamme ovat tarhaajat ja muut nahkojen toimittajat sekä kansainväliset turkisnahkojen ostajat, välittäjät ja muoti- ja tekstiilialan yritykset.

Tilaa