Byggmax förnyar sitt butikskoncept i Finland - De förnyade butiker i Borgå, Esbo och Vanda öppnas lördagen den 16 maj

Våren 2015 inleder Byggmax ett omfattande arbete med att förnya alla sina butiker i Finland. De förnyade butikerna får en ökad betoning på butikskommunikation och varornas placering, samt ett större utbud. De förnyade butiker i Borgå, Esbo och Vanda öppnas lördagen den 16 maj kl. 8.00.

Byggmax Finlands landchef Aleksi Virkkunen anträffbar i Esbo, Borgå och Vanda butiker mellan kl. 11-16. Aleksi berättar gärna mera om Byggmax utsikter och framtidsplaner i huvudstadsregionen.

Tid: Lördag den 16 maj, kl. 8.00
Plats:
Byggmax Esbo, Koskelontie 17b
Byggmax Borgå, Höylänlastu 2
Byggmax Vanda, Valimotie 18

Glasservering och specialerbjudanden!

Hjärtligt välkomna till nyöppningarna av de förnyade Byggmax-butikerna!

Aleksi Virkkunen
landschef
Byggmax Finland

Anmälan och intervjuförfrågningar: 
Kristiina Klemetti, Kommunikationsyrå Manifesto, e-post: kristiina.klemetti@manifesto.fi eller 
tfn. 045 139 4470.

Om Byggmax 

Byggmax startades 1993 och har i dag 72 butiker i Sverige, 27 i Norge och 13 i Finland. Företaget hade 2014 en omsättning på ca 3,5 miljarder kronor och fortsätter att växa starkt. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att det ska vara det bästa och det billigaste alternativet när kunden ska köpa byggvaror av hög kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina varuhus, så att kunderna kan ta bilen med in och lasta på varorna direkt. Det gör att kunden kan handla enkelt och effektivt, framför allt när det gäller tyngre byggvaror. Byggmax noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010. www.byggmax.fi

BYGGMAX – KVALITET TILL FÖRNUFTIGA PRISER 

Yrityksestä

Manifesto on vuonna 2000 perustettu viestintätoimisto. Autamme viestimään tuloksellisesti ja luovasti. Palvelujemme avulla viestit ovat selkeitä ja ne menevät tehokkaasti perille kohderyhmät tavoittavissa kanavissa.

Tilaa

Liitteet & linkit