Naslov prvaka za LIQUI MOLY

Bralci nemške revije Sport Auto so LIQUI MOLY prvič izbrali za najboljšo znamko olj

Oktober 2017 – letos skok čisto na vrh. V preteklosti je podjetje LIQUI MOLY vedno pristalo na drugem mestu, ko so bralce nemške revije Sport Auto vprašali, katera je najboljša znamka olj. Zdaj pa je srednje velikemu podjetju uspelo priti na sam vrh lestvice naklonjenosti bralcev.

»Za nas je to veliko priznanje« pravi Peter Baumann, vodja trženja v podjetju LIQUI MOLY. »Ravno pri tehničnem izdelku, kot je motorno olje, ki svoje delo v motorju opravlja nevidno, je izjemno pomembno, da se lahko voznik zanese na znamko.« V kategoriji negovalnih sredstev se je LIQUI MOLY premaknil s tretjega na drugo mesto. Pri bralcih revije Sport Auto, ki so navdušeni nad motošportom, je podjetju LIQUI MOLY na poti navzgor zagotovo pomagala angažiranost v motošportu.

Priznanje revije Auto Sport za podjetje LIQUI MOLY ni bilo prvo priznanje po izboru bralcev. Že spomladi so bralci revij Auto Bild, Auto Motor und Sport, Auto Zeitung in Motor Klassik izbrali LIQUI MOLY za najboljšo znamko olj. Da lahko srednje veliko podjetje pri izboru bralcev premaga velikane v branži, »nikakor ni samoumevno,« pravi Peter Baumann. »To je rezultat trdega dela vsakega posameznika pri nas, da voznikom avtomobilov ponudimo absolutno vrhunsko kakovost.«

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

O podjetju LIQUI MOLY
Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tam je neizpodbitno vodilno podjetje na trgu na področju dodatkov in je vedno znova izbrano za najboljšo znamko olj. Podjetje, ki ga vodi lastnik Ernst Prost, svoje izdelke prodaja v več kot 120 državah in je v letu 2016 ustvarilo promet v višini 489 milijonov evrov.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Subscribe

Media

Media