Titlu câştigat de LIQUI MOLY

Pentru prima oară, cititorii revistei germane Sport Auto acordă companiei LIQUI MOLY titlul de „cea mai bună marcă de uleiuri”

Octombrie 2017 – În acest an am reuşit săritura până la cea mai înaltă ştachetă. În trecut, LIQUI MOLY era întotdeauna pe locul doi în sondajul realizat în rândul cititorilor revistei germane Sport Auto invitaţi să desemneze cea mai bună marcă de uleiuri. Acum LIQUI MOLY, încadrată în categoria IMM-urilor, a ieşit pe primul loc în preferinţele cititorilor.

„Este o mare distincţie pentru noi“, a declarat Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY. „Când este vorba de un produs tehnic cum este uleiul de motor, care îşi face treaba în mod discret, este deosebit de important ca şoferul să se poată baza oricând pe o marcă.“ În plus, la categoria Produse de îngrijire LIQUI MOLY a trecut de pe locul trei pe locul doi. Pentru cititorii pasionaţi de sporturi cu motor ai revistei Sport Auto, un rol important în victoria LIQUI MOLY l-a jucat fără îndoială implicarea companiei în sportul cu motor.

Distincţia Auto Sport nu a fost primul premiu al cititorilor câştigat de LIQUI MOLY. În cursul primăverii, cititorii revistelor Auto Bild, Auto Motor und Sport, Auto Zeitung şi Motor Klassik încununaseră deja LIQUI MOLY cu titlul de „cea mai bună marcă de uleiuri”. Faptul că un IMM se poate impune în faţa uriaşilor din branşă în sondajele realizate printre cititori, „nu este un lucru de la sine înţeles“, declară Peter Baumann. „Acesta este rezultatul efortului depus de fiecare dintre nou, pentru a oferi şoferilor o calitate de top absolută.“

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobile:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

About Us

With around 4,000 items, LIQUI MOLY offers a global, uniquely broad range of automotive chemicals: Motor oils and additives, greases and pastes, sprays and car care, glues and sealants. Founded in 1957, LIQUI MOLY develops and produces exclusively in Germany. There it is the undisputed market leader for additives and is repeatedly voted the best oil brand. The company led by Ernst Prost sells its products in more than 120 countries and generated 489m euros in sales in 2016.

Subscribe

Media

Media