Paroc heeft een mooi palmares in waardepropositie

Interview met Johan Magnusson, Senior Vice President, Paroc Technical Insulation

Dankzij uw carrière bij bedrijven als ASSA ABLOY Entrance Systems en Ruukki Metals kent u het klappen van de zweep in de op de industrie gerichte markt. Welke ervaring brengt u mee, en welke rol speelt deze expertise voor uw nieuwe functie bij Paroc?

Ik denk dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de groeiagenda van Paroc, door sterk te focussen op de penetratie in de belangrijkste markten voor bepaalde gebieden, door de nadruk te leggen op het belang van innovatie en nieuwe oplossingen, en door kostenefficiëntie te stimuleren om ons wereldwijde concurrentievermogen te behouden.

Paroc staat bekend om zijn aanpak met een sterke focus op de professional. Wat zijn volgens u de belangrijkste factoren om deze producten te verkopen? Waar liggen volgens u de sterke punten van Paroc?

Het geheim bestaat erin enerzijds een sterke waardepropositie te creëren die ons merk onderscheidt van de concurrentie, en anderzijds consumentgerichte oplossingen te ontwikkelen. Paroc heeft een mooi palmares op het gebied van waardepropositie: we bieden een hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een uitstekend serviceniveau in de industrie voor technische isolatie.

Welke doelen streeft Paroc Technical Insulation momenteel na, en wat zal uw team doen om die targets te realiseren?

We willen uitgroeien tot de onbetwiste nummer één in een select aantal marktgebieden en belangrijke klantsegmenten. Dat zullen we doen door een uitgebreid assortiment productoplossingen aan te bieden, samen met de beste expertise en ondersteuning op de markt.

Technische isolatie is doorgaans een competitieve sector, aangezien niet alleen steenwolfabrikanten oplossingen op de markt brengen. Welke voordelen biedt steenwol in vergelijking met andere isolatiematerialen?

Steenwol onderscheidt zich vooral door zijn brandwerende kenmerken, maar heeft ook tal van gunstige eigenschappen, waaronder het gebruiks- en installatiegemak en de recyclagemogelijkheden.

Wat worden de grootste uitdagingen voor isolatiebedrijven in de komende jaren?

We zullen ons nog meer moeten focussen op duurzaamheid, en we zullen iedereen moeten overtuigen van de voordelen van steenwol voor energiezuinige en veilige oplossingen.

Tags:

About Us

Paroc Group est un fabricant international d'isolation en laine de roche. Notre siège social se trouve en Finlande et nous disposons de sites de production dans quatre pays, ainsi que de bureaux dans 14 pays. Chez Paroc, nous développons notre savoir-faire en matière de production depuis les années 1930. Aujourd'hui, nous sommes le principal fournisseur d'isolation en Finlande, en Suède et dans les pays baltes. Connus sous la marque PAROC et instantanément reconnus à leurs emballages à rayures rouges et blanches, nos produits s'adressent à l'isolation des bâtiments, à l'isolation technique et à l'isolation marine, ainsi qu'à la confection de panneaux-sandwich et de produits d'isolation acoustique. Nous développons et pilotons des concepts de construction, de la rénovation énergétique aux maisons passives, qui permettent de réduire la consommation d'énergie et les émissions des bâtiments, tout en augmentant leur confort de vie. Notre clientèle, très diversifiée, compte aussi bien des constructeurs de maisons individuelles que des architectes, des entrepreneurs, des revendeurs et des constructeurs de bâtiments industriels. Paroc Group est détenue par un grand nombre d'investisseurs institutionnels, ainsi qu'en minorité par les employés de l'entreprise.

Subscribe

Media

Media