Stage Entertainment kiest voor Microsoft Azure hybrid cloud oplossing van Proact VX

1 september 2016, Utrecht - Stage Entertainment, de grootste aanbieder van live entertainment in Europa en bekend van musicalproducties als The Lion King, Hij Gelooft in Mij, Aladdin en The Bodyguard kiest voor een Microsoft Azure hybrid cloudoplossing van Proact VX.  

Stage Entertainment is een dynamische, internationale theaterproducent die hoge kwaliteitseisen aan zichzelf en haar partners stelt. Voor de onderneming is één overkoepelende IT-oplossing voor alle internationale vestigingen, mede gezien het toenemende belang van data-analyse, een randvoorwaarde voor toekomstige groei. Proact VX heeft de opdracht gekregen de nieuwe IT-infrastructuur op schaalbare en efficiënte wijze in te richten. 

Djamshid Mohammadian, Managing Director van Proact VX: “Stage Entertainment doet al jaren een beroep op de expertise en proactieve opstelling van Proact VX voor haar Microsoft-infrastructuur  waaronder Microsoft SharePoint, Exchange en Skype for Business. Om sneller en efficiënter in te kunnen spelen op de IT- ondersteuning voor de medewerkers van Stage Entertainment en de producties in de diverse landen is door de Raad van Bestuur van Stage Entertainment besloten om één geconsolideerde IT-oplossing te introduceren in alle zogeheten ‘Stage-landen’. Hierdoor verzekert Stage Entertainment zich van een moderne, schaalbare en veilige IT-infrastructuur die aansluit bij de eisen en wensen van deze gespecialiseerde business. Proact VX heeft een Cloud Solution Provider-status bij Microsoft. Dit zorgt ervoor dat wij voor Stage Entertainment en andere klanten een single point of contact kunnen zijn, vanaf start project, inrichting en migratie tot gerichte ondersteuning zodra de infrastructuur draait.”

Stage Entertainment

Stage Entertainment (1998) is de grootste theaterproducent van Europa en heeft kantoren en eigen theaters in acht landen. Het bedrijf produceert een groot aantal van de bekendste internationale musicals en werkt hiervoor samen met toonaangevende internationale producers als Disney Theatricals Worldwide en Andrew Lloyd Webber’s Really Useful Group. Daarnaast creëert Stage Entertainment nieuwe, eigen musicalproducties als Hij Gelooft in Mij, Sister Act en Ciske de Rat. Stage Entertainment ontving in 2010 de Koning Willem I Prijs als beste grote Nederlandse onderneming.

Proact VX

Proact VX is een hybride cloud- en Microsoft-infrastructuurspecialist. Het hoofddoel is om de kosten voor klanten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en innovatie aan te dragen. Hoewel de technologie onzichtbaar is, is deze op de achtergrond cruciaal voor de ervaring van de eindgebruiker en klant. Proact VX is daarom de partner voor end-to-end-infrastructuur-, productivity-, werkplek- en cloudprojecten. Als Managed Cloud Service Provider biedt het bedrijf een bewezen enterprise grade private cloudplatform dat as-a-service geleverd wordt vanuit een eigen of klant-datacenter, in combinatie met hybride bouwblokken en vertrouwde lokale service op Microsoft Azure, Office 365 en Amazon Web Services. Proact VX is onderdeel van Proact, Europa’s grootste datacenter solution provider en cloudspecialist. Voor meer informatie: www.proactvx.com

--Einde bericht--

Voor aanvullende informatie:

Jeroen Hendriks

Group Head of Marketing Proact IT Group AB

Tel.: +31 30 30 33 200

E-mail: jeroen.hendriks@proact.nl 

www.proact.nl 

Tags:

About Us

Proact is Europe’s leading independent data centre and cloud services provider. By delivering flexible, accessible and secure IT solutions and services, we help companies and authorities reduce risk and costs, whilst increasing agility, productivity and efficiency. We’ve completed over 5,000 successful projects around the world, have more than 3,500 customers and currently manage in excess of 100 petabytes of information in the cloud. We employ over 800 people in 15 countries across Europe and North America. Founded in 1994, our parent company, Proact IT Group AB (publ), was listed on Nasdaq Stockholm in 1999 (under the symbol PACT). For further information about Proact’s activities please visit us at www.proact.eu

Subscribe