Uusi Kulta Katriina Tumma Paahto mukana Johanna Vuoksenmaan uutuudessa 21 tapaa pilata avioliitto

Kulta Katriina on erottamaton osa suomalaista arkea ja ihmissuhteita. Kuuman kupposen äärellä rakastutaan ja kiistellään, aivan kuten Johanna Vuoksenmaan uutuuselokuvassa 21 tapaa pilata avioliitto. Meira on mukana leffayhteistyössä ja lanseeraa samalla uutuuskahvin, Kulta Katriina Tumma Paahdon.

Vuoksemaan elämänmakuinen elokuva kertoo yhdessä olemisen ihanuudesta ja haasteellisuudesta. Asioista, joita jokainen kohtaa elämänsä varrella.

”Kulta Katriina on perinteinen suomalainen kahvi, ja haluamme olla mukana tukemassa suomalaista elokuvaa. 21 tapaa pilata avioliitto -elokuva kertoo suomalaisten arjesta; rakkaudesta ja sen vaikeudesta, ja koska kahvi kuuluu olennaisena osana arjen hetkiin, Kulta Katriina on luontevasti mukana elokuvassa”, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Marleena Bask Meirasta.

Kahvipaahtimo Meira lanseeraa le­ffayhteistyön yhteydessä perinteikkäästä Kulta Katriinastaan uuden tummapaahtoisen version. ”Tummapaahtoiset kahvit ovat lisänneet suosiotaan valtavasti. Kulta Katriina Tumma Paahto on paahtoasteen 3 kahvi, mikä tuo siihen aidosti tummapaahtoisen kahvin ominaispiirteitä eli vahvoja aromeja ja makuja. Se maistuu juuri siltä, miltä aidosti tummapaahtoisen kahvin pitääkin”, Bask toteaa.

Elokuvaa tähdittävät suositut näyttelijät Armi Toivanen, Riku Nieminen ja Aku Hirviniemi.

Pehmeän täyteläinen Kulta Katriina Tumma Paahto tulee kauppoihin helmikuun alussa ja 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan ensi-ilta on 8.2.2013.

Lisätietoja:

Tuoteryhmäpäällikkö Marleena Bask

Puh. 0207 44 3500

www.meira.fi

Subscribe

Documents & Links