Gwyneth Paltrow er modell i Lindex’ store vårkampanje

Når Lindex presenterer sin nye kolleksjon i vårens store kampanje, gjøres det med den talentfulle skuespilleren og moteikonet Gwyneth Paltrow som modell.

Lindex sin store vårkampanje preges av en Modern Preppy-look. Kampanjen er inspirert av den sportige og avslappede livsstilen som har sin opprinnelse fra amerikanske østkystperler som Long Island og The Hamptons, samtidig som den inneholder en skandinavisk innflytelse. Kombinasjonen skaper en frisk følelse.

– Det er utrolig spennende at Gwyneth Paltrow viser vår nye kolleksjon. Hun er et moteikon samtidig som hun forbindes med begrepet Modern Preppy, hvilket gjør henne perfekt for denne rollen. Hun er positiv, varm og full av energi noe som gjør at hun også personifiserer varemerket Lindex på en god måte,sier Hanne Leino, Landsjef for Lindex Norge

Når Gwyneth ikke bærer vakre kjoler på den røde løperen, er det striper og ”casual chic” som gjelder. Valget om å bruke henne som modell var enkelt ettersom hun nærmest er synonym med den moderne preppystilen.

- Jeg liker klærne kjempegodt! Jeg ønsker ikke å representere et merke som jeg ikke ville gått i selv. Jeg elsker genseren og shortsen jeg ble fotografert i, det samme med chinosen og dressjakken – det er sånne klær jeg går i hver dag. Og jeg elsker striper, jeg bruker striper nesten daglig, sier Gwyneth Paltrow om kolleksjonen.

Kolleksjonen som Gwyneth Paltrow viser er en av vårens store motenyheter i Lindex, og kan best beskrives som Modern Preppy med en liten vri. Nøkkelplagg som klubblazer, oxfordskjorter, chinos og flettestrikkede gensere får det lille ekstra med hjelp av paljetter, gullknapper og uventede fargekombinasjoner. De klassiske stripene kombineres med vårens nye, sterke farger som oransje og gressgrønt. Mønsterbildet er stripete, rutete og småprikkete. Alle plagg har gjennomtenkte detaljer, også på innsiden, for å skape en følelse av luksus. Looken utfylles med tilbehør som canvasvesker, espadriller og smykker som bidrar til en inspirerende styling.

- Holly & Whyte, som kolleksjonen heter, kombinerer tidløse moteklassikere med en vri. Kolleksjonen er godt sammensatt og det er lett å skape sin personlige stil gjennom valg av plagg og styling. Vårt design- og innkjøpsteam har funnet den perfekte kombinasjonen av lekre klassikere og den rette motefølelsen for våren. Vi har dessuten lagt til glamour og glede, som gjør kolleksjonen anvendelig både til hverdags og fest, sier Lea Rytz Goldman, Director Design & Purchase i Lindex.

Kolleksjonen selges i alle Lindex-butikker og på www.lindex.com fra og med 21. mars. Kampanjen kommer til å vises på TV, i trykte og digitale media, samt på utendørsboards.

For flere og høyoppløste bilder, besøk Lindex Newsroom og følg med “behind the scenes” på fotograferingen

Nyhet! Abonner på nyheter fra Lindex og følg Lindex i sosiale medier

For mer informasjon, kontakt:

Hanne Leino, Country Manager Lindex Norge                         Telefon: 22 47 84 08  Mobil: 93 42 74 37   Mail:hanne.leino@lindex.com

Nina Haugen, Manager, Marketing & Merchandiser Norge   Telefon:  22 47 84 17 Mobil: 99 51 43 53   Mail:nina.haugen@lindex.com

Lindex’ forretningsidè er å tilby inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av ulike
motekonsepter innen dame-, barne- og undertøy. Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Nord-Europas ledende motekjeder. Lindex er en del av det finske børsnoterte konsernet, Stockmann.
Mer informasjon finnes på www.lindex.com.

Tags:

About Us

Lindex is one of Europe's leading fashion brands, with approximately 480 stores in 18 markets. Lindex offers inspiring and affordable fashion for the fashion interested and conscious woman. The assortment includes several fashion concepts within women's wear, kids’ wear, lingerie and cosmetics. Today more than 50% of Lindex garments are made from more sustainable materials and the goal is to reach 80 % by year 2020. Lindex is part of the Finnish-listed Stockmann group. More information is available at www.lindex.com

Subscribe

Media

Media

Documents & Links