Dustins webshop nu også som mobilapplikationDustins webshop nu også som mobilapplikation Nu kan du også købe computere og andre IT-produkter med din mobiltelefon. Dustin lancerer – som den første nordiske internetforhandler indenfor IT og hjemmeelektronik – en særlig mobilapplikation til både iPhone og Android-telefoner.
Med Dustins mobile applikation kan du enkelt finde og bestille direkte med din mobiltelefon. Du kan se hele vores sortiment på 180.000 IT- og elektronikprodukter til erhverv og private, med specifikationer, billeder og anmeldelser. Du kan også tippe venner og dele information via Facebook og Twitter.
"Vi vil gøre det lettere for kunderne at handle hos os. Med applikationen til mobiltelefon øges tilgængeligheden væsentligt. Nu kan kunderne sammenligne priser og bestille hvor de end befinder sig.", siger Stefan von Stein, nordisk marketing direktør hos Dustin.
Applikationen til iPhone og Android-telefoner sendes på markedet samtidigt i Sverige, Norge og Danmark og applikationen kan downloades gratis fra henholdsvis Apple Appstore og Android Market. Applikationen vælger automatisk sprog – svensk, norsk eller dansk – alt efter hvilket land den bliver downloadet fra.
"Dustins ambition er at ligge forrest med den tekniske udvikling og funktionalitet. Ved at være den virksomhed i branchen, der først lancerer en applikation til iPhone og Android-telefoner, sætter vi en ny standard.", siger Stefan von Stein.
I forbindelse med lanceringen tilbyder Dustin et udvalg produkter til specialpris, til de kunder der downloader og handler via mobilapplikationen.
Dustin mobilapplikation er udviklet af svenske MonteRosa, der bl.a. også har lavet applikationer til det svenske forsvar, internetboghandlen Bokus og Toyota.
Billeder af applikationen og Dustins mobile butik vedhæftes.

For yderlige information, kontakt venligst: Stefan von Stein, nordisk marketing direktør, tlf. +46 733638922 Om Dustin

Dustin er med en milliardomsætning blandt Nordens største forhandlere af alt inden for IT, det vil sige hardware, tilbehør, programmer og services. Dustin har nået sine resultater ved at fokusere på solide kunderelationer samt unikke og omkostningseffektive løsninger. Udgangspunktet for dette er eget logistikcenter med lager af et såvel bredt som dybt sortiment, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.