Nå dropper vi veikartet – alle vil ha GPSDet klassiske veikartet er på vei ut, i hvert fall hvis man skal tro på salgsstatistikken fra holiday autos, verdens største formidler av leiebiler. De siste tre årene har bestillinger med GPS økt med hele 2500 %.

Bestilte GPS hos holiday autos har økt dramatisk de siste årene. Bestillingene fra norske reisende har økt så mye som 25 ganger mellom årene 2007-2009. I år øker også bestillingene.
– Vi ser at etterspørselen etter GPS til leiebiler har økt enormt de siste årene og mange har det som krav når de skal leie bil, sier Anna Madsen, Nordisk Markedssjef i holiday autos.
– Veikartene som ofte finnes i leiebilene kommer til å bli overflødige i sammenheng med GPS:enes popularitet.

Det at GPS har utkonkurrert veikartene merkes spesielt i Nord-Amerika. Ved bestilling av leiebil i USA, og Canada kan man alltid legge til GPS i bestillingen. Dette har lenge vært standard i Nord-Amerika, og Europa følger etter. I holiday autos ser man positivt på utviklingen og tror at GPS kan bidra til en enda bedre bilferie. – GPS gir så mye mer enn bare veibeskrivelse med mange tips om restauranter, golfbaner, slott og andre interessante steder som ellers kanskje hadde gått glipp av, sier Anna Madsen.

holiday autos ser en lys framtid for GPS i leiebiler. – GPS har kommet for å bli, og vi tror at de reisende setter pris på å slippe det klassiske turiststempelet når de sitter i bilen med et stort utbrettet veikart, sier Anna Madsen.

For mere informasjon, kontakt: Anna Madsen, Markedssjef holiday autos nordic +46 8 5062 1056, +46 730 636 305 anna.madsen@holidayautos.se Les orginalteksten på: http://www.holidayautos.no/Pages/PressArchive/gps100630/Default.aspx holiday autos holiday autos er verdens største leiebilformidler med leiebiler på mer enn 5000 destinasjoner rundt omkring i verden. I Norden finnes holiday autos i Sverige, Norge, Danmark og Finland. holiday autos er et heleid datterselskap av holiday autos international som eies av Sabre Holdings, en av verdens største reiselivsselskap. www.holidayautos.no

Dokument & länkar