Nu dropper vi vejkortene – alle vil have GPSDet klassiske vejkort er ved at forsvinde, i hvert fald hvis man skal tro salgsstatistikken fra holiday autos, verdens største formidler af udlejningsbiler. De seneste tre år er udlejning med GPS steget med hele 680 procent.

Antallet af bestilte GPSer hos holiday autos er steget dramatisk de seneste år. Bestillingerne fra danske turister steg med hele 680 procent mellem 2007-2009. Også i år vokser bestillingerne konstant. – Vi ser at efterspørgselen på GPS til udlejningsbiler er steget enormt de seneste år og mange har det efterhånden som et krav når de skal leje bil, siger Anna Madsen, nordisk markedschef på holiday autos.
– De vejkort som oftest forefindes i udlejningsbilerne bliver sikkert overflødige alt efter som GPSernes popularitet stiger.

At GPS har udkonkurreret vejkortene mærkes særligt i Nordamerika. Ved bestilling af udlejningsbil i USA, og Canada kan man altid bestille en GPS. Dette har længe været standard i Nordamerika, og Europa begynder nu at følge efter. På holiday autos ser man positivt på udviklingen og tror at GPS kan gøre bilferien meget sjovere. – GPS giver jo så meget mere end bare kørselsanvisninger med masser af tips om restauranter, golfbaner, slotte og andre interessante steder som man ellers måske var gået glip af, siger Anna Madsen.

Holiday autos ser en lys fremtid for GPS i udlejningsbiler. – GPS er kommet for at blive og vi tror at turister også værdsætter at slippe for det klassiske turiststempel når de sidder i bilen med et stort udfoldet vejkort som stikker ud alle vegne, siger Anna Madsen.

For yderligere information, kontakt: Anna Madsen, Markedschef holiday autos nordic +46 8 5062 1056, + 46 730 63 63 05 anna.madsen@holidayautos.se Læs originalteksten på: http://korta.nu/holidayautos_GPS holiday autos holiday autos er verdens største formidler af billeje med adgang til ca. 850.000 biler i 80 lande. Vi tilbyder biler af højeste kvalitet til markedets laveste priser. Vi samarbejder med nogle af verdens største biludlejningsselskaber fx Hertz, Europcar, Alamo og National, samt mange andre lokale selskaber. www.holidayautos.dk

Dokument & länkar