QATAR AIRWAYS PREMIUM TERMINAL I DOHA VINNER FLYPLASSPRIS FOR VERDENS BESTE PREMIUMSERVICE

Qatar Airways-eide Oryx Rotana beste flyplasshotell i Midtøsten.

Rangert som nummer ti i verden.

Stockholm, 24. april 2012

Under den årlige Skytrax 2012 World Airport Awards ble Qatar Airways hedret med to store utmerkelser. For andre år på rad er terminalen for første- og businessklassepassasjerer, Premium Terminal på Doha International Airport, blitt kåret til verdens beste flyplass for premiumservice. Førsteplassen ble erobret foran Lufthansa First Class Lounge i Frankfurt og Thai Airways First Class i Bangkok som ble nummer tre.

Qatar Airways-eide Oryx Rotana, det femstjerners flyplasshotellet på Doha International Airport, har vunnet prisen som beste flyplasshotell i Midtøsten. Hotellet er dessuten blitt rangert som det tiende beste flyplasshotellet i verden.

Premium Terminal er en favoritt blant premiumpassasjerer fra Skandinavia og hele verden. Terminalen ble åpnet i 2006, eksklusivt for Qatar Airways første- og businessklassepassasjerer, og er kjent for sine fine restauranter, sitt luksuriøse spa samt sine fasiliteter til f.eks. møter og videokonferanser.

Qatar Airways administrerende direktør Akbar Al Baker er svært stolt over at Qatar Airways-konsernet har vunnet disse to viktige prisene.

– Vi er veldig stolte over vår Premium Terminal, den første i sitt slag i verden, der våre første- og businessklassepassasjerer eksklusivt kan sjekke inn, handle taxfree og nyte gode restauranter. Vi får ofte positive kommentarer fra våre passasjerer når det gjelder den unike opplevelsen på terminalen. Vårt fokus er alltid å tilby den beste femstjerners service både i luften og på bakken. De reisendes opplevelser av reisen begynner allerede på flyplassen, og det er spesielt viktig at flyselskapene og flyplassene da leverer det som passasjerene forventer, sier Akbar Al Baker.

Al Baker legger også til at Oryx Rotana er et stort aktivum for Qatar Airways. Hotellet er flyselskapets første satsning på hotellvirksomhet.
 
– Vi gratulerer Doha International Airport og Qatar Airways med den fantastiske prestasjonen å vinne prisen for beste flyplass for premiumservice. Qatar Airways Premium Terminal er et unikt, uten sidestykke når det gjelder eksklusivitet. Når den nye Doha International Airport åpnes i slutten av 2012 kommer vi med interesse til å følge kvaliteten på dens produkter og tjenester, sier Edward Plaisted, styreformann i Skytrax.

Om Qatar Airways
Det femstjerners flyselskapet Qatar Airways er rangert som verdens beste flyselskap ifølge Skytrax World Airline Award 2011. Selskapet ble også kåret til "Beste flyselskap interkontinentalt" på svenske Grand Travel Awards 2012.

Qatar Airways vil i 2013 ha en flåte på 120 fly og et globalt nettverk med 120 destinasjoner. Flyselskapet har bestilt mer enn 250 fly til en verdi av over 50 milliarder US-dollar. Blant annet ligger det inne bestillinger på Airbus A350, A320 og A380 super jumbo, samt Boeing 787 og Boeing 777. Den nye flyplassen New Doha International Airport beregnes å åpne i slutten av 2012. For mer informasjon, besøk www.ndiaproject.com.

BILDER FINNER DU HER:
URL: ftp://ftp.qatarairways.com.qa
Brukernavn: qrcomms
Passord: O4Au2006

Ytterligere informasjon:
Günter Saurwein, Country Manager Scandinavia, Finland & Baltic States, Qatar Airways, tel.: +468 402 00 98
Lotta Berglin, Comma PR, prosjektleder Qatar Airways, tel.: +4673 408 99 36
Ingemar Åkesson, Comma PR, Senior Advisor Qatar Airways, tel.: +4670 898 33 69
E-post
: qrmedia@qatarairways.com.qa
Nettside:
www.qatarairways.com

Prenumerera

Media

Media

Dokument & länkar