QATAR AIRWAYS SATSER STORT I AFRIKA

Introducerer Kigali som sin 17. destination i regionen

Indvier også Mombasa og Kilimanjaro i løbet af året

København 28. marts 2012

Qatar Airways har indviet sin 113. destination på det globale rutenet, Kigali i Rwanda. Med daglige afgange fra Doha har flyselskabet udvidet kapaciteten til Afrika til 132 afgange om ugen.

Kigali er Rwandas hovedstad og tiltrækker turister fra hele verden, der gerne vil opleve de fantastiske bjerggorillaer og den storslåede natur. Kigali er også et voksende økonomisk centrum i Afrika især på grund af de rige mineralforekomster.

”Qatar Airways har tydelig fokus på at flyve til underetablerede markeder verden over. Med introduktionen af Kigali har vi nået endnu et mål i dette arbejde. Det er også et skridt i den rigtige retning i vores arbejde på at styrke vores tilstedeværelse i Afrika. Vi har løbende planer om at udvide vores rutenet på dette smukke kontinent” siger Qatar Airways Administrerende Direktør, Akbar Al Baker,

Ruten mellem Doha og Kigali betjenes af en Airbus A320 med 12 pladser på Business Class og 132 pladser på Economy Class.

I de seneste måneder har Qatar Airways introduceret ruter til to andre afrikanske destinationer: Benghazi i Libyen og Entebbe i Uganda. Den 25. juli begynder flyselskabet at flyve til Kilimanjaro og den 15. august til Mombasa begge i Kenya. Senere kommer også Zanzibar i Tanzania til. Qatar Airways øvrige destinationer i Afrika er i øjeblikket Johannesburg, Cape Town, Lagos, Dar es Salaam, Nairobi, Khartoum, Seychellerne, Cairo, Luxor, Alexandria, Tripoli, Algier, Tunis og Casablanca.

Om Qatar Airways
Det femstjernede flyselskab Qatar Airways er af Skytrax World Airline Award 2011 kåret til verdens bedste flyselskab.

Qatar Airways når i 2013 op på en flåde bestående af 120 fly og et globalt rutenet bestående af 120 destinationer. Flyselskabet har mere end 200 fly i ordre til en værdi af mere end 40 milliarder USD og er én af kunderne til Airbus' superjumbo A380. Der er afgivet ordre på fem fly til levering i 2012, når den ny lufthavn Doha International åbnes. Find yderligere oplysninger på www.ndiaproject.com.

BILLEDER KAN DOWNLOADES FRA DENNE ADRESSE:
URL: ftp://ftp.qatarairways.com.qa

Brugernavn: qrcomms

Adgangskode: O4Au2006

For yderligere oplysninger:
Günter Saurwein, country manager Scandinavia Finland & Baltic States, Qatar Airways, tlf. +46 (0)8 402 00 98

Lotta Berglin, Comma PR, Projektleder Qatar Airways, tlf.: +46 (0)73 408 99 36

Ingemar Åkesson, Comma PR, Senior Advisor Qatar Airways, tlf.: +46 (0)70 898 33 69

Mail:
qrmedia@qatarairways.com.qa
Internet:
www.qatarairways.com

Prenumerera

Media

Media

Dokument & länkar