Securitas AB arrangerar kapitalmarknadsdag den 7 september

Securitas AB arrangerar kapitalmarknadsdag i London onsdagen den 7 september 2011
kl. 14.00 svensk tid (13.00 GMT) till kl. 18.00 svensk tid (17.00 GMT).

Kapitalmarknadsdagen kommer att direktsändas via www.securitas.com. För att följa webbsändningen av mötet, följ länken www.securitas.com/webbsandningar. Registrering bör ske senast cirka 10 minuter innan sändningen börjar.

En inspelad version av webbsändningen kommer att publiceras på www.securitas.com/webbsandningar efter mötet.

Presentationsbilder kommer att publiceras på www.securitas.com/kapitalmarknadsdagar efter mötet.

 

Information:

Micaela Sjökvist, chef investerarrelationer           

Telefon: 010-470 30 13. Mobil: 076-116 7443

Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör

Telefon: 010-470 30 11. Mobil: 070-287 86 62

 

 

Om oss

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilde kundens behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 300 000 medarbetare skillnad. www.securitas.com

Prenumerera

Dokument & länkar