Wilson Therapeutics presenterar på kommande investerarkonferenser

Wilson Therapeutics (publ) kommer att presentera på följande internationella investerarkonferenser:

Cowen & Company 38th Annual Healthcare Conference, Boston
Måndag 12 mars 2018 – presentation kl 2:10 p.m. ET (20:10 CET) i Salon C, 4thFloor, Boston Marriott Copley Hotel 
Presentatör: Jonas Hansson, VD
En audio-webcast av presentationen kommer att finnas tillgänglig genom www.wilsontherapeutics.com under Media & Investerare / Presentationer

Stifel Nordic Healthcare Seminar, London
Tisdag 20 mars 2018 – presentation kl 11:15 a.m. GMT (12:15 CET)
Presentatör: Jonas Hansson, VD

Vidare information om kommande möten och presentationer, inklusive Wilson Therapeutics kapitalmarknadsdag 21 mars 2018, finns på bolagets hemsida.


Om Wilson Therapeutics
Wilson Therapeutics är ett bioteknikbolag, baserat i Stockholm, som utvecklar nya läkemedel för patienter med ovanliga kopparrelaterade sjukdomar. Wilson Therapeutics huvudprodukt WTX101 utvecklas primärt som en ny behandling av Wilsons sjukdom och utvärderas för närvarande i en klinisk fas 3-studie. Bolaget är noterat i Mid Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm med kortnamn WTX.

Mer information finns på www.wilsontherapeutics.com

För ytterligare information kontakta:

Lauren Williams, Head of Investor Relations, Wilson Therapeutics AB

Tel: +44 7958 669 896
E-mail: lauren.williams@wtx.se

Wilson Therapeutics AB (publ)
Corp. Reg. No.556893-0357
Kungsgatan 3
SE-111 43 Stockholm

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 mars 2018 kl 07.00 CET.

Taggar:

Om oss

Wilson Therapeutics är ett bioteknikbolag, baserat i Stockholm, som utvecklar nya läkemedel för patienter med ovanliga sjukdomar. Wilson Therapeutics huvudprodukt Decuprate utvecklas primärt som en ny behandling av Wilsons sjukdom. Bolaget är noterat i Mid Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm med kortnamn WTX.

Prenumerera

Dokument & länkar