Økonomiutdannet gatemusiker slipper singel!

Fredag den 6. mars slipper TESFU sin første singel ’Aim for the stars'. Torsdag 5. mars var det duket for storslått releasefest og artistens første konsert på Kennelklubben i Oslo. 

TESFU ble født i Eritrea og er en artist og låtskriver basert i Oslo. På grunn av en vanskelig livssituasjon i Eritrea flyttet TESFU og hans familie fra landet da han var 6 år. Hans personlige kamp ga han inspirasjon til å begynne med musikk og han har blitt beriket av å oppleve flere kulturer og av å sette pris på det vakre i dem. Artisten er utdannet siviløkonom og arbeider vanligvis med egne gründerprosjekter som sosialt entreprenørskap og urban farming. 

Aim For The Stars er en boost og en hyllest til alle hverdagshelter der ute”, sier TESFU

Livet som gatemusiker har vært med å skape den unike sounden til TESFU. Han har opptrådt over hele Berlin: på klubber, U-Bahn-stasjoner og på gaten. Han har også spilt konserter i Oslo, men debuterer nå med sin første singel og musikkvideo.

I musikkvideoen, som ble spilt inn på plass i Berlin, medvirker performanceartisten Tiana Zoumer fra USA, med visuelt tiltalende hoola hoop dansing.

”Videoen var et spontant prosjekt og ble innspilt den tiden jeg jobbet som gatemusiker i Berlin”, sier TESFU.

TESFU skaper et spennende lydbilde gjennom å kombinere urbaninspirert musikk med sterke tekster. Som gatemusiker i Berlin har TESFU utviklet sitt personlige utrykk som berører tilhørerne. Med en Soul/pop-vibe, kombinert med reggae-rytmer, skaper han en energisk og varm atmosfære.

Til våren planlegges det en rekke konserter på blant annet THIEF MUSIC unplugged, Blå og festivaler i Norge og Tyskland.

Lytt til TESFUs singel på Youtube her!

Kontakt TESFU direkte:

(+47) 453 90 304

tesfumusic@gmail.com

About Us

TESFU ble født i Eritrea og er en artist og låtskriver basert i Oslo. På grunn av en vanskelig livssituasjon i Eritrea flyttet TESFU og hans familie fra landet da han var 6 år. Hans personlige kamp ga han inspirasjon til å begynne med musikk og han har blitt beriket av å oppleve flere kulturer og av å sette pris på det vakre i dem. Artisten er utdannet siviløkonom og arbeider vanligvis med egne gründerprosjekter som sosialt entreprenørskap og urban farming

Subscribe

Media

Media