Vanderbilt bygger videre på suksessen til Omnis med en rekke nye funksjoner

Vanderbilt bygger videre på suksessen til Omnis med en rekke nye funksjoner

I nesten 20 år har Omnis hatt en enerådende posisjon som et ledende og moderne adgangskontrollsystem i Sverige og Norge, med over 135 000 dører fordelt på 5 000 steder. Vanderbilt (tidligere kalt Security Products fra Siemens) annonserer lanseringen av Omnis 6.1, som kombinerer en rekke moderne funksjoner med økt funksjonalitet og brukervennlighet. 

Omnis har opparbeidet seg sitt gode rykte ved å formidle det mest robuste, pålitelige, stabile, kostnadsbesparende og godkjente integrerte adgangskontrollsystemet på markedet, og systemet formidler en fleksibel arkitektur som også gir muligheter til å integrere tredjepartssystemer. De siste endringene fra Omnis er et direkte resultat av tilbakemeldinger fra montører og sluttbrukere, og Vanderbilt er vertskap for regelmessige bransjetreff, der interessenter har muligheten til å gi sine tilbakemeldinger om systemet samt foreslå forbedringer. Neste treff arrangeres i Sverige i juni 2015.

Nye funksjoner i Omnis 6.1 er blant annet muligheten til å integrere Vanderbilts Vectis iXs NVR-system (Network Video Recorder), som gjør hendelsesutløste opptak enklere enn noen gang. Opptil 4 Vectis iX-opptakere og 250 IP-kameraer per enhet kan kobles til Omnis uten behov for en ekstra PC eller server, og avhengig av typen opptaksenhet som blir valgt, kan konfigurasjonen av opptakene settes ved hjelp av systemprogramvaren.

Muligheten til å integrere tredjepartsenheter har alltid vært en populær funksjon hos Omnis, og den fungerer nå sømløst sammen med Assa Abbloy Aperio-systemet, som gjør at mekaniske låser kan kobles trådløst til et nytt eller eksisterende adgangskontrollsystem. Adgangskontrollrettigheter kan tilordnes til både kablede og trådløse komponenter samtidig i Omnis-programvaren, og denne integreringen gir en kostnadsbesparende løsning for alle ekstra dører det er behov for. Tre forskjellige Aperio-lesehoder kan brukes – nettbasert E100S-dørenhet og -leser, nettbasert og rustfri C100S-sylinder, og nettbasert E100SKP-dørenhet.

 En ytterligere produktoppdatering, som kommer i løpet av 2015, vil føre til at Omnis 6.1 også kan brukes sammen med Vanderbilts neste generasjon kortleserprodukter (NGCR). NGCR-serien er basert på Mifare-teknologi, og den har en rekke dynamiske funksjoner, den har et OLED- display og er svært  enkel å monterere.

For teknikere/ montører som skal arbeide med Omnis, anbefaler Vanderbilt et kurs for å tilegne seg nødvendige kunnskaper når det gjelder montering, programmering og vedlikehold av produktene. Selskapet har oppdatert opplæringsprogrammet, og det gir grunnleggende kunnskap om Omnis.

"Vi vet at montører i Sverige og Norge, som har brukt tid på å lære seg Omnis' adgangskontrollsystem og de mange muligheter systemet gir anbefaler dette til andre", fortalte Ross Wilks, som er International Channel Marketing Specialist hos Vanderbilt. "Derfor utvikler vi systemet kontinuerlig for å gi dagens sluttbrukere et best mulig produkt. Jeg er sikker på at de ekstra funksjonene vi har implementert i Omnis 6.1, vil gi våre partnere betydelige  fordeler ved å tilby nye anlegg, systemoppgraderinger og forbedrede vedlikeholdskontrakter." 

Hvis du vil finne ut mer om Omnis 6.1 og de fordelene produktet gir, kontakter du Petra Lindroos på telefon +44 8629 04 25,  eller e-postadresse petralindroos@vanderbiltindustries.com

ENDS

About Us

Vanderbilt is a global provider of state-of-the-art security systems. Based in New Jersey, USA, the company is active in 95 countries and has its European headquarters in Wiesbaden, Germany. Vanderbilt designs, manufactures and distributes systems which make environments in organisations of all sizes safe, secure and easy to maintain, complemented by an agile and flexible service that always meets its customers’ needs.

Media

Media