Klejnot do gier: Mysz RGB Speedlinks RETICOS wyczarowuje świetlny spektakl na podkładce

Report this content

Weertzen, 6 marca 2019: Firma Speedlink specjalizująca się w akcesoriach do gier wprowadza podświetlaną RGB mysz do gier RETICOS o spektakularnym diamentowym wzornictwie liniowym

Połyskujące żyły przecinają tajemniczą czerń jak krawędzie błyszczącego klejnotu. Ciemne pulsujące światło oświetla wyrazisty kształt stożka. Bez obawy! Ona tylko chce grać. Stylowy kształt modelu RETICOS oraz fascynujące diamentowe wzornictwo liniowe sprawiają, że mysz RGB jest prawdziwą atrakcją na podkładce. Udostępnione do pobrania oprogramowanie umożliwia oświetlenie myszy 16,7 milionami różnych kolorów oraz całkowicie według potrzeb różnorodnymi efektami. Model RETICOS nie tylko dobrze wygląda, ale oferuje również najprecyzyjniejszą technikę: łącznie sześć przycisków rozmieszczono tak, aby były dobrze dostępne, a ponadto łatwo je przeprogramować lub przyporządkować do nich makra – tak idealnie wykorzystuje się główny czar i możliwości. Wysokiej klasy czujnik do gier Pixart 3325 z maksymalnie 10 000 dpi precyzyjnie przenosi na monitor każdy ruch myszy.

„Projektujemy produkty dla różnych grup docelowych i wiemy, że właśnie gracze nie obawiają się nietypowej oraz rzucającej się w oczy stylistyki. Dlatego w przypadku modelu RETICOS zdecydowaliśmy się na także dla nas nowe i przestronne diamentowe wzornictwo liniowe”, wyjaśnia Rainer Nawratil, dyrektor zarządzania produktem, PR i marketingu w Speedlink. „Jeżeli chodzi o technologię dla RETICOS, to korzystamy z doświadczeń naszego już istniejącego i sprawdzonego asortymentu do gier oraz także w tym zakresie oferujemy maksymalne możliwości”.

Mysz do gier RGB RETICOS

•  Numer katalogowy: SL-680011-BK
  •  Mysz do gier USB z podświetleniem RGB
  •  6 ergonomicznie rozmieszczonych programowalnych przycisków z przełącznikiem dpi
  •  Stylowe diamentowe wzornictwo liniowe na górze
  •  Wyrazisty kształt
  •  Efekty świetlne w 16,7 milionach kolorów
  •  Kolory, makra i przyciski konfigurowane przez oprogramowanie
  •  Wysokiej klasy czujnik do gier Pixart 3325 z 5000 dpi (do 10 000 dpi z interpolacją)
  •  Częstotliwość odświeżania 1000 Hz
  •  Gumowa powłoka zapewnia doskonałe trzymanie
  •  Gładkie podkładki ślizgowe o niskim współczynniku tarcia na spodzie
  •  Kabel z powłoką ochronną
  •  Połączenie: USB A
  •  Wymiary: 128 × 72 × 40 mm (dł. × szer. × wys.)
  •  Długość kabla: 1,8 m
  •  Ciężar: 100 g
  •  Cena sugerowana: 39,99 euro

O firmie Jöllenbeck

Jöllenbeck GmbH to jeden z wiodących producentów z branży urządzeń peryferyjnych biurowych i rozrywkowych w Europie. Od momentu założenia Jöllenbeck skutecznie buduje swoją pozycję w segmencie akcesoriów do komputerów, konsoli do gier i akcesoriów podręcznych. Asortyment produktów marki własnej Speedlink®obejmuje systemy dźwięku, słuchawki, myszy, podkładki pod myszy, klawiatury, gamepady, joysticki i inne akcesoria. Produkty Speedlink®imponują połączeniem innowacyjnych technologii z doskonałym wzornictwem i wyjątkową funkcjonalnością. Jöllenbeck i marka Speedlink®są obecne w 40 krajach na całym świecie.

Andre Schmidt
DEDERICHS REINECKE & PARTNER