Citroën Golf Challengen finaali pelattiin Vihdissä upeassa kesäsäässä

Aviopari Berndt ja Hannele Dahlgren voittivat Citroënin finaalin.

Kesäisessä säässä pelattuun kisaan oli selviytynyt yhteensä 18 paria kuudesta eri puolilla Suomea pelatusta alkukilpailusta. Dahlgrenien nettotulos greensome-pelimuodolla pelatussa finaalissa oli huikea 57. ”Pelaamme muutaman parikilpailun vuodessa ja ne ovat sopineet aika hyvin meille. Meille oli jo voitto kun pääsimme finaaliin uudelle kentälle hienossa säässä. Kisa meni lähinnä nauttiessa, vaikka välillä meni huonommin, välillä paremmin. Loppujen lopuksi emme laskeneet edes pisteitä kierroksen jälkeen kun emme uskoneet pärjänneemme”, Berndt Dahlgren kertoi. Perheestä oli selkeästi voimaa Citroën Golf Challengessa, sillä kilpailussa toiseksi sijoittui Jan Hautala ja hänen 12-vuotias, tasoituksella 12,9 pelaava poikansa Joakim. ”Taktiikkamme oli se, että Joakim avasi aina väylälle ja itse löin sitten riskillä. Poika on erittäin hyvä lähipelissä.”, pisin draivi kisan voittanut Jan Hautala selvitti. ”Pidämme aina kentällä hauskaa, vaikka takaysillä meinasikin mennä vähän totiseksi”, Joakim totesi kisan jälkeen. Citroën Golf -kisa jatkuu jatkossakin ensi vuonna.