Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.6.2020 julkistukseen

SSAB julkaisee osavuosikatsauksensa (1.1.-30.6.2020) tiistaina 21.heinäkuuta 2020 klo 7.30 CEST (8.30 EEST). Osavuosikatsaus esitellään audio-webcastin ja puhelinkonferenssin kautta alkaen klo 9.30 CEST (10.30 EEST).

Osavuosikatsauksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin. Esitykset pidetään englanniksi.

Aika: Tiistai, 21.7. klo 9.30 CEST (10.30 EEST)

Puhelin:

Ruotsi:      +46 856 6426 51
UK:          +44 3333 0008 04
USA:          +1 6319 1314 22

Konferenssi-ID: 17664251#

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen

 

Lisätietoja:

Sijoittajasuhteet: Per Hillström, IR-johtaja, per.hillstrom@ssab.com,  puh. +46 70 2952 912
Media Suomessa: Atte Kaksonen,
atte.kaksonen@ssab.com, puh. + 358 50 3143 634

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.


 

Avainsanat:

Yrityksestä

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoatarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena onvahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa jatuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq OMX NordicTukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq OMX Helsingissä. www.ssab.com