FleetBoard Drivers´ League: Voittajat ovat tiedossa!

Report this content

• Suomen paras kuljettaja ja joukkue FleetBoard Drivers´ League 2014 –kilpailussa julkistettu.

• Suomen kilpailun paras kuljettaja on Vesa Vaistomaa. Kuljetusyritysten joukkuekilpailun Suomessa voitti J. Lauren´n Oy.

• Seuraava kilpailu käynnistyy kesällä 2015.

FleetBoard -kilpailu

FleetBoard Drivers´League -kilpailujakso on päättynyt ja voittajat on julkistettu. Vesa Vaistomaa Tampereelta on sijoittunut ensimmäiselle sijalle Suomen kuljettajakilpailussa FleetBoard -ajotavan arvosanalla 9,58. Kuljetusyritysten välisen joukkuekilpailun Suomessa voitti J. Laure´n Oy Hämeenlinnasta FleetBoard -ajotavan arvosanalla 9,32.

Taloudellisella, polttoainetta säästävällä ja auton käyttöikää lisäävällä ajotavalla voittajat saavuttivat kilpailun parhaat arvosanat FleetBoard käyttöanalyysissä. Ajotehtävän ja reitin huomioivassa käyttöanalyysissä vaadittiin hyväksyttävään kilpailusuoritukseen vähintään 4000 kilometrin kuukausittainen ajosuorite. Ennakoiva ja tasainen ajo yhdessä jarrutustapahtumien kanssa olivat tärkeimmät ajotavan arviointiin vaikuttavat tekijät. Taloudellisesti tehokkain ajotapa siis johdatti kilpailun voittoon.

FleetBoard Drivers´League -kilpailussa oli muutakin tavoiteltavaa kuin kilpailun voitto: ajotehtäviensä aikana kuljettajat osoittivat taitonsa säästää jopa 15 prosenttia polttoaineen kulutuksessa. Pienempi polttoaineen kulutus johtaa väistämättä pienempiin CO2 -päästöihin ja näin ollen myös ympäristömme kuormitus vähenee.

Seuraava FleetBoard Drivers´ League käynnistyy alkukesällä. Kuljettajat Euroopasta, Brasiliasta ja Etelä-Afrikasta kilpailevat kansallisissa sarjoissaan.