Vakiosta 220 000 euron jymyvoitto Saloon

Lauantain vakiokierros (39/09) oli sen verran yllätysten värittämä ja kinkkinen, että vain yksi noheva veikkaaja onnistui nappaamaan kaikki 13 kohdetta oikein. Vakiotietäjä Salosta sai hienon 200 000 euron potin kokonaan itselleen. Alavoitot kasvattivat voittosumman yhteensä 220 000 euroon. Voittoisa Vakio oli pelattu Veikkauksen nettipelipalvelussa. Kierroksen visaisuuden selitti 3-1 lukemiin päättynyt Wigan-Chelsea. Chelsean yllätystappio pyyhki hymyn monen veikkaajan huulilta varsin tehokkaasti. Vain seitsemän prosenttia oli uskonut kotivoittoon ja kyseessä oli selvästi kierroksen suurin yllätys. Toinen kierroksen pommi oli 1-2 päättynyt West Bromwich-Crystal Palace. Mestaruussarjan kärkijoukkueeseen oli uskonut peräti 80 prosenttia pelaajista, mutta Palace korjasi potin Lontoossa. VAKIOVEIKKAUS YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: BONUSKIERROS JA SM-KISA Vakion SM-kisa pyörähtää käyntiin tällä viikolla (krs 40/09). Parhaille pelaajille on luvassa ikimuistoinen palkintoreissu, kun koko kisan kärkikymmenikkö lähtee seuraamaan Valioliigan ottelua Englantiin. Osallistuminen kisaan tapahtuu Veikkauksen nettisivuilla omalla pelaajatunnuksella osoitteessa https://www3.veikkaus.fi/vakiosm/ Vakion SM-kisaan osallistuminen on maksutonta eikä se edellytä rahapelaamista. Vuosittain kilpailuun osallistuu reilut 20 000 jalkapallon ystävää. Viime vuonna Vakion suomenmestaruuden nappasi Jukka Kietäväinen Anjalankoskelta. VAKION BONUSKIERROKSELLA JOPA 200 000 EUROA LISÄRAHAA Tällä viikolla on vuorossa myös Vakion bonuskierros. Vuoden neljännellä bonuskierroksella jahdataan jopa 207 616 euron bonuskertymää. Kaikille toteutuville voittoluokille on luvassa 51 904 euroa lisärahaa.