Över 17 000 ålänningars pensionsskydd sköts nu av Veritas

Report this content

Pensions-Alandia och Veritas Pensionsförsäkring fusionerades 1.1.2019. De företag, företagare och pensionärer som tidigare var kunder hos Pensions-Alandia är nu kunder hos Veritas. Försäkringarna och pensionerna fortsätter som förut.

Kunderna behöver inte göra något med anledning av fusionen. Men har man frågor kring sin försäkring eller sin pension ska man nu vända sig Veritas.

”Vi vet att vi har stora stövlar att fylla när det gäller nivån på kundservicen, men jag är övertygad om att vi kommer att lyckas. Personlig service ligger oss väldigt varmt om hjärtat”, säger Veritas verkställande direktör Carl Pettersson.

Fusionen gäller cirka 900 företag med sammanlagt 11 800 anställda, 1 250 företagare och 4 500 pensionärer. Siffrorna baserar sig på uppgifter för år 2017.

Pensions-Alandias löpande verksamhet sköttes av tre anställda hos Alandia-koncernen. De övergick i Veritas tjänst vid årsskiftet. Därtill har bolaget anställt ytterligare en kundrådgivare till sitt kontor i Mariehamn.

”Vi har också inlett samarbete med både Ålandsbanken och Ömsen för att stärka vår lokala närvaro”, berättar Pettersson

Extra kundåterbäringar i tio år

Veritas har kommit överens med myndigheterna om att man får betala extra kundåterbäringar till Pensions-Alandias tidigare ArPL-kunder åren 2020–2029.

”Ålänningarna har traditionellt haft en väldigt bra arbetsförmåga, vilket har lett till ett överskott som Pensions-Alandia återbetalat till sina kunder i form av högre kundåterbäringar. I praktiken alltså som rabatt på försäkringspremien. Tack vare specialregeln hålls återbäringarna på en rättvis nivå.”

Mer information om kundåterbäringarna finns på adressen veritas.ax/aterbaring

VERITAS PENSIONSFÖRSÄKRING
Marknadskommunikation

Tilläggsuppgifter
Verkställande direktör Carl Pettersson, tfn 010 550 1600

Avsändare
Kommunikatör Elina Saarinen, tfn 010 5501 932, 045 134 0603

Veritas Pensionsförsäkring är ett erfaret proffs i arbetspensionsförsäkringar. Vår verksamhet bygger på personlig kontakt och kundbetjäning. Vårt mål är att vara den bästa arbetspensionspartnern för små och medelstora företag och företagare. Mer om oss på veritas.ax.

Avainsanat:

Liitteet & linkit