Byggmax förnyar sitt butikskoncept i Finland: Den förnyade butiken i Vasa öppnas lördagen den 23 maj

Våren 2015 inleder Byggmax ett omfattande arbete med att förnya alla sina butiker i Finland. De förnyade butikerna får en ökad betoning på butikskommunikation och varornas placering, samt ett större utbud. Den förnyade butiken i Vasa öppnas lördagen den 23 maj kl. 9.00.

Hjärtligt välkomna till nyöppningen av den förnyade Byggmax-butiken!

Tid: Lördag den 23 maj, kl. 9.00
Plats: Byggmax Vasa, Moreenikuja 2

Byggmax Finlands landchef Aleksi Virkkunen är anträffbar i Vasa butiken. Aleksi berättar gärna mera om Byggmax utsikter och framtidsplaner i Vasa-regionen.

Anmälan och intervjuförfrågningar: Kristiina Klemetti, Kommunikationsbyrå Manifesto, e-post: kristiina.klemetti@manifesto.fi eller tfn 045 139 4470.

Välkommen!

Aleksi Virkkunen
landschef
Byggmax Finland

Om Byggmax 

Byggmax startades 1993 och har i dag 72 butiker i Sverige, 27 i Norge och 13 i Finland. Företaget hade 2014 en omsättning på ca 3,5 miljarder kronor och fortsätter att växa starkt. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att det ska vara det bästa och det billigaste alternativet när kunden ska köpa byggvaror av hög kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina varuhus, så att kunderna kan ta bilen med in och lasta på varorna direkt. Det gör att kunden kan handla enkelt och effektivt, framför allt när det gäller tyngre byggvaror. Byggmax noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010. www.byggmax.fi

BYGGMAX – KVALITET TILL FÖRNUFTIGA PRISER 

Yrityksestä

Manifesto on vuonna 2000 perustettu viestintätoimisto. Autamme viestimään tuloksellisesti ja luovasti. Palvelujemme avulla viestit ovat selkeitä ja ne menevät tehokkaasti perille kohderyhmät tavoittavissa kanavissa.

Tilaa