Ebben a Rieju-Bike-ban a LIQUI MOLY rejtőzik

Report this content

A motorkerékpár-gyártó és az olajgyártó együttműködésre lép

2017. június – A német motorolaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY kibővíti együttműködését a motorkerékpár-gyártókkal. Mostantól a spanyol Rieju motorkerékpár-gyártó motorjai is LIQUI MOLY olajjal gördülnek ki a gyárból. "Nagy kitüntetés, ha nem csak a motorkerékpárok vezetői bíznak az általunk kínált minőségben, hanem azok gyártói is", mondta Carlos Travé, aki a LIQUI MOLY-nál a motorkerékpár-üzletért felelős.

A LIQUI MOLY évek óta dolgozik együtt az olasz Betával. Az ottani motorok is LIQUI MOLY olajjal hagyják el a gyárat. Az, hogy a Rieju a LIQUI MOLY-t választotta, a következő lépés az OEM-üzlet kiépítésében.

"A MotoGP iránti elkötelezettségével a LIQUI MOLY nevet szerzett motoros körökben", mondta Jordi Riera, a Rieju ügyvezetője. A Moto2 és Moto3 minden csapata LIQUI MOLY olajjal áll rajthoz. "Nagyon örülünk, hogy olyan partnert találtunk, aki ugyanolyan megalkuvás nélkül hisz a minőségben, mint mi."

Ezért az együttműködés nem korlátozódik az új motorokhoz kínált termékekre. A cégek közös kiállítási fellépéseket, reklámkampányokat és értékesítési tevékenységeket terveznek. Emögött egy hosszú távú stratégia áll, melynek célja a szinergiák kihasználása és a kölcsönös haszon növelése.

Fő automotive üzletéhez hasonlóan a LIQUI MOLY a motorkerékpár szegmensben is azt a filozófiát követi, hogy kémiai termékek széles választékát kínálja. Ezért nem csak a motorolajok és adalékok érhetők el, hanem a villaolajok, váltóolajok, láncspray-k, bőrápoló termékek és számos egyéb. Minden egy kézből, összehangolva és a motorkerékpárokon történő alkalmazásra szabva.

A RIEJU-ról
Az 1942-ben alapított RIEJU motorkerékpárok széles választékát kínálja: Off-Road és Supermoto (MRT, MARATHON, Tango), továbbá az 50 cm3-es kategória (kétütemű) és a 125 cm3-es kategória (négyütemű) csúcsfejlesztései. Ehhez olyan sportmotorok társulnak, mint az RS3-család, és az RS- és a BLAST robogók. Új termékcsoportként e-kerékpárok kerültek bevezetésre. Ezeknek a kétkerekűeknek nagy a rajongótábora Németországban, Spanyolországban és Franciaországban. A gyártás kizárólag Spanyolországban történik, egy erős és környezettudatos cégnél. Minden évben több, mint 10.000 járművet gyártanak.

Peter Szarafinski
Leiter Öffentlichkeitsarbeit Ausland
Head of Media Relations International
 
Phone:   +49 731 1420-189
Mobil:   +49 151 16207701
Fax:   +49 731 1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4 | 89081 Ulm | GERMANY

A LIQUI MOLY-ról
Több, mint 4000 termékével a LIQUI MOLY világszerte egyedülálló autókémiai választékot kínál: motorolajokat és adalékokat, zsírokat és pasztákat, spray-ket és autóápolókat, ragasztó- és tömítőanyagokat. Az 1957-ben alapított LIQUI MOLY minden fejlesztési és gyártási tevékenysége Németországban zajlik. Itt veretlen piacvezető az adalékok területén, és többször válaszották meg a legjobb olajmárkává. A tulajdonos Ernst Prost által vezetett cég a világ 120 országában értékesíti termékeit, és a 2016-ös évben 489 millió eurós árbevételt realizált.

Media

Media