Strålende anmeldelser av Bernhard Hvals forsnakkelser i Danmark

"Stjerner og hjerter drysser generøst ned over Lars Saabye Christensens nye roman, Bernhard Hvals fortalelser," melder hans danske forlag

«6 store hjerter giver Anette Dina Sørensen romanen i en uforbeholdent begejstret anmeldelse i Politiken: "Med Bernhard Hvals fortalelser er Lars Saabye Christensens andet romangennembrud en realitet. Den hæver sig langt over hans seneste udspil – og det siger ikke så lidt." 

«Et både hylende sjovt og smerteligt portræt af et menneske med et forstyrret sind," skriver Berlingske Tidende, der karakteriserer romanen som Saabye Christensens mest sympatiske og respektfulde portræt af en særling indtil nu.

Torben Brostrøm kalder i Information bogen et festskrift om to skæve eksistenser og nævner forfatterens solidariske indledelse og sprogbesathed i fremstillingen af den irriterende, obsternasige, emsige særling, Bernhard Hval.

I Jyllandsposten skriver Jon Helt Haarder: ”Bernhard Hvals fortalelser er Bernhards holden dommedag over sig selv, men også (endnu) en på flere måder stor roman om Norge og Oslo især af forfatteren til Halvbroderen”.

"Vidunderligt veloplagt. Et overflødighedshorn af nordmandens brillante fortælletalent og skrøbelige humor," skriver Børsen.
Kristeligt Dagblad fremhæver at romanens tragikomiske historie om kantede eksistenser først og fremmest er utrolig morsom.

Weeekendavisens Nanna Goul kalder romanen for fyrig og veloplagt og præget af en tindrende fortælleglæde. "Lystige læsere af den ambitiøse forfatters tidligere værker skal nok føle sig godt modtaget."

Ta kontakt for mer informasjon
Inger Skarre
inger.skarre@cappelendamm.no. 21 61 75 82 eller 988 21 642

 

Multimedia

Multimedia