Telefonkonferens resultat för perioden januari - december 2002

TELEFONKONFERENS RESULTAT FÖR PERIODEN JANUARI - DECEMBER 2002 Onsdag 12 februari 2003 11.00 (EST - New York) 16.00 (GMT - London) 17.00 (CET - Stockholm) RESULTATET PRESENTERAS AV: Hans-Holger Albrecht - VD och koncernchef Mia Brunell - Finanschef Andrew Barron - Chief Operating Officer Resultatet kommer att offentliggöras onsdagen den 12 februari kl. 15.00 CET, och kommer att finnas tillgängligt på www.mtg.se. På företagets hemsida kommer även en presentation att finnas tillgänglig. För att delta i telefonkonferensen, eller för att lyssna på en inspelning av konferensen, vänligen sänd ett email till info@mtg.se. För ytterligare information, besök www.mtg.se, eller ring +44 20 7321 5010. Modern Times Group MTG AB är ett ledande vertikalt integrerat medieföretag med verksamheter inom Broadcasting, TV-produktion, publishing samt övrig mediaverksamhet i över 30 länder. MTG är den största fri-TV operatören i Norden och Baltikum, den tredje största betal-TV operatören Europa, och har fri-TV verksamheter i Ryssland och Ungern. MTG driver även det största kommersiella radionätverket i norra Europa, är global marknadsledare inom inom textning- och dubbningsverksamhet, samt är ett ledande företag inom produktion av reality-TV. MTGs A- och B-aktier är noterade på Stockholmsbörsens O-lista, samt som ADR på Nasdaq-börsen i New York. ------------------------------------------------------------ Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se Följande filer finns att ladda ned: http://www.waymaker.net/bitonline/2003/02/05/20030205BIT00870/wkr0001.doc http://www.waymaker.net/bitonline/2003/02/05/20030205BIT00870/wkr0002.pdf

Om oss

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är ett strategiskt operationellt investeringsbolag inom esport- och spelunderhåll ning. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Prenumerera

Dokument & länkar