Advantech en VEDS Group starten strategische partnership om embedded ODM systeemontwikkeling beschikbaar te maken voor een breder publiek

Eindhoven/Son, 8 maart 2018

De VEDS group, gespecialiseerd in het ontwerpen van elektronische oplossingen, gaat een strategische samenwerking aan met Advantech, wereldwijd marktleider op het gebied van embedded hardware technologie.


Advantech is marktleider in de ontwikkeling en productie van hoge kwaliteit (embedded) computing-platformen.
Productontwikkeling vindt plaats op basis van zowel X86 als ARM architectuur. Het in Son (NL) gevestigde bedrijf biedt systeemintegratie, hardware, software, klantgerichte ontwerpdiensten en wereldwijde logistieke ondersteuning.

De VEDS group, gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven (NL), ontwikkelt en realiseert elektronische oplossingen van prototype tot productie. Van projectondersteuning tot aan het volledig ontwikkelen, managen en realiseren van multidisciplinaire embedded systeem projecten. De kernactiviteit is het ontwerpen en realiseren van Printed Circuit Boards (PCB’s) met daaromheen kennis van diverse disciplines die daarop aansluiten. Binnen de samenwerking zal VEDS group optreden als design-in partner van Advantech. Dit zal VEDS group doen op basis van onder andere Advantech’s Computer-on Modules en andere moederborden volgens embedded industriestandaard.

“We zijn erg blij met deze samenwerking. Het bundelen van de kennis en ervaring die beide bedrijven hebben opgedaan zal ongetwijfeld resulteren in veel mooie en technische innovatieve eindproducten en oplossingen” aldus Franky Gilhuijs, sales manager VEDS group.

“De design-in & integratie diensten, ondersteund door een lokale organisatie, is voor Advantech altijd een onderscheidende factor geweest. De mogelijkheid tot uitbreiding van deze diensten is een belangrijk aspect van de samenwerking. We zijn dan ook enthousiast om embedded ODM systeemontwikkeling beschikbaar te maken voor een breder publiek”, stelt Michael Wernaert, sales manager BeNeLux van de Advantech embedded computing group.

Over de VEDS group:

VEDS group, opgericht in 1994, beschikt over meer dan 20 jaar expertise op het gebied van hardware, mechanica en software engineering en prototype bouw. In deze tijd is er kennis en ervaring opgedaan in diverse markten, waaronder: industrie, consumer, automotive, defensie en health care. De focus van de VEDS group is zorgdragen voor een passend ontwikkeld product van hoogwaardige kwaliteit, waardoor klanten en partners optimaal gebruik kunnen maken van technische innovatie in hun specifieke markt. Om de kwaliteit in de realisatiefase te waarborgen, beschikt VEDS group over een eigen productiefaciliteit met bewezen productieprocessen.

Voor meer informatie, bezoek www.vedsgroup.nl.

Over Advantech:

Advantech is opgericht in Taiwan in 1983 en is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van betrouwbare & innovatieve producten, diensten en oplossingen op het gebied van industriële computers. De missie van Advantech is om een intelligente planeet mogelijk te maken door middel van automatiserings en embedded computing producten die de ontwikkeling van slimmer leven, wonen en werken bevordert. Zelf heeft Advantech wereldwijd bijna 100 kantoren en er wordt nauw samengewerkt met partners om een complete oplossing te bieden voor een breed scala van toepassingen. Hiermee bedienen we een diversiteit aan industrieën.
Voor meer informatie, bezoek www.advantech.nl

Tags:

Subscribe

Media

Media

Documents & Links