Fazer Cafés delikatesser i förnyade Finnkino Maxim

Från och med den 9 februari kan man njuta av såväl film som delikatesser från Fazer i den totalrenoverade biografen Maxim. Läckra tapas kan beställas i förväg online eller på plats.

Vad sägs om att se på film sittande i en bekväm fåtölj och samtidigt avnjuta tapas och ett glas vin? Från och med nästa fredag är det möjligt när Finnkino Maxim, som funnits på Glogatan i Helsingfors alltsedan 1909, öppnar efter en omfattande renovering.

”Vi har en lång historia som Maxims samarbetspartner. Nu har vi tillsammans utvecklat ett matkoncept där man till bioföreställningarna i förväg kan beställa tapasliknande rätter som tillagas på Fazer Café på Glogatan”, säger Miika Kostilainen, som ansvarar för affärsverksamheten Fazer Cafés.

Fazers tapasrätter tillagas av högklassiga råvaror på Fazer Café Glogatan 3 som ligger granne med Maxim. Rätterna kan avnjutas exempelvis med ett glas vin eller öl. De kan beställas i förväg i samband med biljettköp på Finnkinos webbplats.

Fazer Café Glogatan 3 – stadsbornas mötesplats

År 1891 grundade Karl Fazer ett fransk-ryskt konditori på Glogatan. Caféet blev snabbt en populär mötesplats bland stadsborna tack vare sina högklassiga produkter och sin trivsamma miljö. I caféet möter dagens trender Fazers 120-åriga traditioner i fullständig harmoni. Caféet serverar söta och salta delikatesser, ett brett urval av kaffe, te och varm choklad, eleganta frukostar, läckra lunchsoppor och -sallader och många andra smakupplevelser.

Ytterligare information:

Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8.00–16.00, tfn +358 40 668 2998
E-postadresserna på Fazer har formen fornamn.efternamn@fazer.com

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Vi skapar smakupplevelser

Avainsanat:

Yrityksestä

Fazer-koncernen Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider, mejerifria produkter och on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Fazers mission är Mat med mening. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Vi skapar smakupplevelser

Yhteyshenkilöt

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit