Új gyáregységet nyitott a Halton Magyarországon

A beltéri klímatechnikai megoldások egyik vezető beszállítója a Halton, új gyáregységet nyitott a Budapest melletti Dunaharasztiban.  Az új, 4.700 m2-es termelőüzem lehetővé teszi az eddigi légszűrőgyártás kapacitás növelését és ezen túl klímatechnikai termékek gyártásának beindítását is.

A Halton mintegy 6 éve van jelen Magyarországon.  Az egyre növekvő igények miatt új telephelyre, a Budapesttől mintegy 19 km-re levő Dunaharasztiba költözik a Halton. Az új helyszín lehetővé teszi, hogy a Halton elindítsa a beltéri klímatechnikai termékek gyártását és növelje a légszűrőgyártás kapacitását is. A gyártási kapacitás mellett a Halton jelentős mértékben kibővíti az értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységét is, mely lefedi teljes Magyarországot és egyéni szolgáltatásokat biztosít az legtöbb régióban.

A dunaharaszti-i gyáregység tovább emeli a magyar ügyfeleink, és a közép- és kelet-európai régió ügyfelei számára is elérhető ügyfélszolgálat és termékkínálat színvonalát.  A helyben gyártott termékvonal a szűrőktől kezdve a beltéri légtechnikai termékekig és megoldásokig terjed.  Végeredményként a légtechnikai szabályzó elemek bizonyos szegmensek (irodaházak, szállodák, egészségügyi intézmények, bevásárló- és szórakoztató központok, repülőterek és ipari gyártó cégek) részére történő gyártása mellett a vállalat a közép- és kelet-európai régió ügyfelei számára személyre szabott beltéri légtechnikai megoldásokat, gyorsabb kiszolgálást kínál – állítja Tomasz Palka, a Halton Indoors üzletág regionális igazgatója.

A bővítések előnyeit magyarországi ügyfeleink is élvezni fogják. Új termékek bevezetése és az értékesítési csapat bővítése ügyfeleink gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását teszi lehetővé. A fejlesztés eredményeként a Halton vezető légtechnikai beszállítóként jelenik meg a piacon – mondja Tuomas Qvick, a Halton Clean Air ügyvezető igazgatója.

 

A hivatalos gyármegnyitó 2011. október 20-án kerül megrendezésre Dunaharasztiban.

 

Szirmay-Kalos Margit
Halton Kft. 
Tel. +36 29 551 013
E-mail:
margit.szirmay-kalos@halton.com

Tuomas Qvick
Halton Clean Air üzletág
Tel. +358 40 755 4444
E-mail:
tuomas.qvick@halton.com     

Tomasz Palka
Halton Indoors üzletág
Tel. +48 601 426 426
E-mail:
tomasz.palka@halton.com

A Halton cégcsoport
A Halton csoport beltéri légtechnikai termékeket és rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz. Öt üzletágat foglal magában. A Halton Indoors középületek, a Halton Foodservice professzionális konyhák és éttermek részére nyújt beltéri klímatechnikai megoldásokat. A hajók és offshore létesítmények légkezelésével a Halton Marine foglalkozik. A Halton Clean Air középületek, ipari gyártó cégek és lakóházak részére gyárt levegőszűrőket. A Halton Solutions üzletág a megfelelő beltéri légkezelés megvalósítására kínál megoldásokat. Az 1969-ben alapított cégcsoport ma 23 országban van jelen, éves árbevétele 148 millió EUR. Halton a világhálón:
www.halton.com

A Halton cégcsoport a Millenium Prize - a világ egyik legjelentősebb innovációs díja - támogató partnere. A díjjal olyan találmányokat jutalmaznak, melyek jelentős mértékben javítják az életminőséget, pozitívan befolyásolják mindennapi életünket és jó közérzetünket.
Bővebb információ:
www.milleniumprize.fi

About Us

Halton Group is the global technology leader in indoor air solutions for demanding spaces. The company develops and provides solutions for commercial and public premises, healthcare institutions and laboratories, professional kitchens and restaurants as well as energy production environments and marine vessels. Halton's mission is to provide its end-users with safe, comfortable and productive indoor environments that are energy-efficient and comply with sustainable principles. The company was founded in Finland in 1969. Today, Halton Group has production units in ten and R&D units in eight countries. Licensed production is carried out in four countries. Halton Group employs nearly 1500 people in over 30 countries. The company’s turnover in 2016 was approximately 200 million euros. For more information, visit www.halton.com.

Subscribe

Media

Media