Retrade använder Getupdated som strategisk samarbetspartner för sökmotoroptimeringstjänster.

Med hjälp av den internationella internetmarknadsföringsleverantören Getupdated, har nätauktionen Retrade fått hjälp med att öka synligheten på söktmotorer och internet.

Retrade är Nordens ledande nätauktion för maskiner och lastfordon med kontor i fem länder och strategiska partners som Skanska, DnBNor, NCC, Ramirent m.fl. Genom tjänster från Getupdated, bland annat sökmotoroptimering och webbanalys, har Retrade ökat trafiken till auktionerna med så mycket som 200%.

Retrade har signerat ett strategiskt samarbetsavtal där Getupdated kommer att leverera och utveckla tjänster för att Retrade ska vara marknadsledande inom internetmarknadsföring i segmentet maskiner och lastfordon, detta för att maximera antalet budgivare internationellt.

”Retrade har undersökt marknaden för att finna den bästa leverantören som är branschledande på sökmotoroptimering, sökordsannonsering, sociala medier, besökskonvertering och webbanalys.” säger Ole Anders Kampelien, marknadschef för Retrade.

För mer information kontakta:
Jerry Månsson, Försäljningschef medieplanering, Getupdated Sverige AB
Tele: +46 (0)733 54 85 52
E-post: jerry.mansson@getupdated.com

Detta är Getupdated Internet Marketing
Getupdated är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom internetmarknadsföring. Getupdated har ett komplett utbud av tjänster omfattande
sökmotoroptimering, sökordsannonsering, sociala medier, webbutveckling, medieplanering och webbanalys. Getupdatedkoncernen har omkring 160 anställda i Sverige, Storbritannien, Frankrike, Irland och Italien. Moderbolaget Getupdated Internet Marketing AB är noterat på NASDAQ OMX First North med Erik Penser Bankaktiebolag som certified adviser. För mer information besök gärna www.getupdated.com/se.

Tags:

Subscribe

Documents & Links