• news.cision.com/
  • Divio/
  • Divio har ingått avtal med GWM Innovation Lab of UBS Switzerland som ny kund

Divio har ingått avtal med GWM Innovation Lab of UBS Switzerland som ny kund

Report this content

Divio Technologies AB (publ) meddelade idag att GWM Innovation Lab of UBS Switzerland AG, en del av världens största förvaltare av privata tillgångar, har börjat använda Divio-plattformen.

GWM Innovation Lab-teamet, baserat i Zürich, Schweiz, krävde en mogen och beprövad lösning för att bygga och driva nya webbplatser och prototyper med användning av hög tillgänglighet och prestanda som garanteras av Divios molnhantering och infrastruktur.

Säkerhet och regulatoriska krav uppfylls genom Divio och Microsoft Azure. Några av Innovation Labs projekt är skapade i samarbete med what.digital, ett Zürich-baserat företag specialiserat på utveckling, webb / app-design och som är partner till Divio.

"Vi är stolta över att välkomna GWM Innovation Lab of UBS Switzerland AG till Divio-plattformen och ser fram emot början på ett långt och nära samarbete med en prestigefylld och innovativ kund. Detta samarbete innebär en för oss betydelsefull validering av Divio-plattformen. Vi är glada över att kunden redan upplevt stor nytta av vår plattform. Våra större kunder med höga krav börjar alltid med ett projekt och för oss är det viktiga att komma innanför dörren, när vi väl nått dit är det enklare att se till att affären växer. 

Divio integrerar hela livscykelverktyg för hantering av webbapplikationer - som helautomatiska säkerhetskopior och kedjan av utvecklingsverktyg - något som visade sig vara avgörande för valet av Divio-plattformen.

Divio-plattformen underlättade ett nära samarbete och friktionsfri delning mellan utvecklare inom en organisationen, vilket bevisar hur effektivt Divio-plattformen kan föra samman distribuerade team.

Vi har arbetat hårt med försäljning under första halvåret och nu börjar vi se resultatet.” kommenterar Divios VD Jon Levin.

Pressförfrågningar 

För mer information om Divio Technologies, besök divio.com eller kontakta VD Jon Levin (jon.levin@divio.com) +46 732 44 70 66.

Divio Technologies AB (Publ) använder FNCA Sweden AB som certifierade rådgivare, +46 (0) 8-528 00 399, info@fnca.se

Divio Technologies AB (Publ) är Cloud Management mjukvarubolaget bakom Divio-plattformen som förenklar hosting, distribution och utveckling av molnhantering via en PaaS-lösning. Plattformen gör det möjligt för företag att reducera kostnader, "time to market" samt betydligt minska beroendet av specialister och att bli inlåst av molnleverantörer.
 

Subscribe