SAS og Samsung gjør flyreisen enklere

SAS fortsetter sin satsing på innovasjon, digitalisering og nye smarte løsninger som gjør reisen enklere. Som et ytterligere skritt i retningen mot bærbar teknologi har SAS innovasjonsavdeling, SAS Labs, sammen med Samsung nå tatt frem en løsning som gir reisende tilgang til SAS app og Smart Pass i Samsungs smartklokke Gear S2. 

I tillegg til å kunne gjennomføre ombordstigning med Samsungklokken sin, har SAS-passasjerer tilgang til all informasjon, som avgangstid, hvilken gate flyet går fra og hvor i flyet man skal sitte når man bruker appen med klokken.

Reisende med klokken kan til og med utnytte SAS Smart Pass. Ved å plassere klokken på NFC-leseren kan passasjeren trådløst og enkelt passere kontrollene på flyplassen.

-         Vi jobber hele tiden for å gjøre livet enklere for våre passasjerer. I tillegg til et godt nettverk og viktige tjenester som Fast Track og SAS lounger er smarte, digitale løsninger en viktig del i å gjøre reisen enda enklere fremover, sier Massimo Pascotto, Head of SAS Labs.

SAS Labs har tidligere testet NFC-teknikk i blant annet et mikrochipimplantat, ringer og armbånd. SAS app finns også for iOS, og Smart Pass finnes dessuten tilgjengelig i SAS app for Android.

-         Jeg tror de aller fleste av oss har opplevd å stå ved innsjekkingen med vesker i hendene og kjempet med å finne frem mobilen eller papirbilletten i innerlommen uten å skape kø. Denne situasjonen har vi nå sammen med SAS bidratt til en løsning på som vi håper skal gjøre reisen både enklere og mindre stressende, sier Adam Fors, nordisk markedssjef i Samsung.   

Appen er tilgjengelig i Galaxy Apps og er kompatibel med SAS app versjon 2.13 for Android.

Video som handler om å reise med Smart Pass:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QNSsW74Voj4 

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

SAS AB er Nordens største børsnoterede luftfartskoncern. Scandinavian Airlines flyver til mere end 100 destinationer indenfor Skandinavien, Europa, Nordamerika og Asien. Scandinavian Airlines er medlem og en af grundlæggerne af verdens største globale flyalliance - Star Alliance sammen med 27 medlemmer tilbyder SAS over 1300 rejsemål i 192 lande verden over.

Om os

SAS, Skandinaviens førende flyselskab, flyver hvert år over 30 millioner rejsende til, fra og mellem Skandinavien. SAS' tre knudepunkter – København, Oslo og Stockholm – med 125 destinationer i Europa, USA og Asien. SAS er en af grundlæggerne af Star Alliance™ og her tilbydes over 19.000 daglige afgange til 1.300 destinationer verden over.

Abonner

Multimedia

Multimedia

Dokumenter og links