Dell SonicWALL Partner Roadshow kommer til Danmark 31 oktober

Dell SonicWALL – ledande leverantör av intelligenta nätverks- och datasäkerhetslösningar – meddelade idag att man kommer att genomföra en eventturné i Europa inriktad mot partners och återförsäljare. Eventen, som kommer att variera från land till land, utgör en bra möjlighet att diskutera Dell SonicWALLs senaste produkt- och strateginyheter för kanalpartners. Varje event kommer att fokusera på analyser, uppdateringar och tekniska sessioner som ökar deltagarnas förståelse för vad som utmärker Dell SonicWALLs nya produkter. 

Dell SonicWALL Partner Roadshow erbjuder en unik möjlighet att få inblick i Dell SonicWALLs aktuella produktportfolio och nyheter och ger deltagarna bättre förutsättningar att möta marknadens nya krav med säkerhetsverktyg från Dell Software Group och Dell SonicWALL.

Eventet kommer till København den 31 oktober 2012 och äger rum på First Hotel Vesterbro. Följande huvudteman kommer att uppmärksammas:

  • Tredjepartsvalideringar och fenomenet BYOD (Bring Your Own Device)
  • Nyheter från Dell PartnerDirect
  • Uppdateringar kring Dell KACE
  • SE New SonicOS 5.9-features med Live Demo Application Intelligence

Aventail 10.6 & MobileConnect

För mer information och anmälan klicka på länken.

http://www.dellsonicwallnextgenerationdays.co.uk/nordics/

Anmälan för journalister vänligen mejla eric@bondpremea.com

För mer nyheter om dynamisk säkerhet och nästa generations nätverk, följ SonicWALL på LinkedIn, Facebook, YouTube och Twitter.

Multimedia

Multimedia

Dokumenter og links