Radisson åpner hotell på Trinidad & Tobago

Carlson Rezidor Hotel Group øker sin tilstedeværelse i Karibien og øker med fem nye hotell, hvorav et av dem er på Trinidad & Tobago.

Carlson Rezidor Hotel Group , en af verdens største og dynamiske hotell konsern, annonserte tidligere i denne måneden på sin årlige business conference, at det udvikler nå 5 nye hoteller og har allerede åbnet et hotell i Syd - Amerika og Karibien. Et av disse hotellene er Radisson Port of Spain, på Trinidad. Tidligere kjent som Grand Plaza Port of Spain. Det nye Radisson hotellet ligger centralt i Port of Spain, kun 30 min fra lufthavnen Piarco i normal trafikk.

En weekend på Radisson Port of Spain kan by på en byrundtur for å se " The Magnificent Seven", syv eldre bygninger med kunstferdige treutskjæringer, som har inspirert blant annet kunstnere som danske Nanna Ditzel, der designet stolen " Trinidad" etter et besøk nettopp på Trinidad. En strandtur til Maracas Beach, hvor du kan kjøpe den lokale lunsj " Shark & Bake" - ja de er fritert hai med brød, og en masse krydder og sauser til. Shopping er fantastisk og billigere enn hjemme - så hvorfor ikke et besøk hos designer Meiling eller Claudia Pegus, de to mest berømte designere i Karibia, hvor du kan få skræddersydd til din størrelse hva du nå finner i butikken. Eller så er det flere store shoppingmalls, med både merkevarer og lokale varer. Og ikke å forglemme så skal du ut å spise på kvelden, her finnes alt fra sushi, indisk, kinesisk og kreolsk mat. En lille perle er "Chaud Creole" hvor køkkensjefen Khalid Mohammed styrer, og lager gourmet meny med kun matretter fra Trinidad, så du får en runde rundt i det trinidanske kjøkken. "Radisson har en perfekt beliggenhet i Port of Spain, kort avstand til flyplassen, nært til både restaurant, shopping og barer samt sightseeing i byen" sier Christine Engen, turistsjef for Trinidad & Tobago i Norden & Baltikum. " Vi gleder oss over å få et så sterkt brand som Radisson, til å åpne i Trinidad & Tobago iår, og som også viser at Trindiad & Tobago er en destinasjon som kommer til å være mer synlig i Skandinavia og Norden framover"

Radisson Port of Spain, har 243 værelser, en stor utendørs pool og en karibisk-inspirert restaurant på toppen av hotellet. Hotellet forventes å åpne i tredje kvartal 2013,  og vil imøtekomme både forretnings-og fritidsreisende som ønsker et sentralt beliggent hotell med moderne bekvemmeligheter.

"Vi er begeistret over å ekspandere våre merkevarer i Sør-Amerika og Karibia," sier Bob Kleinschmidt, CDO og CFO, for Amerikanske markedet. "Vi ser frem til åoppmerksomheten fra både forretnings- og fritidsreisende med disse nye destinasjonene, samtidig som vi kan nå tilby både uovertruffen innkvartering og service i markedet."

Christine Engen - Tourism Information office-Nordic Countries
The Tourism Development Company of Trinidad & Tobago Ltd (TDC)
Lille Strandstræde 22
1254 Copenhagen K
Denmark
Phone: 45 33115800 - Mob: 45 2810 2434
Personal email: christine@unitedspiritnordic.com

Trinidad & Tobago, med sin forsiktige tilnærming til turisme, en av de siste uberørte karibiske destinasjoner. Øyene ligger i den sørøstlige regionen av Karibien, med Trinidad som den livlige hovedøya og byen Port of Spain, mens Tobago er kvintessensen av en karibiske øy med bortgjemte strender, sjarmerende landsbyer og små, privateide hoteller. Se mer på www.gotrinidadtobago.no eller registrer deg til vår facebook side http://www.facebook.com/GoTrinidadTobago

Tags:

Multimedia

Multimedia

Dokumenter og links