Aaron Barsness utnämnd till marknadsföringschef för Fazer-koncernen

Report this content

Aaron Barsness har utnämnts till marknadsföringschef och Executive Vice President för Fazer-koncernen samt medlem i koncernens ledningsgrupp. Han tillträder sin nya position den 1 januari 2022. 

Aaron Barsness har omfattande erfarenhet av strategisk marknadsföring och har arbetat för Fazer sedan 2019. Under det senaste året har han innehaft rollen som marknadsföringschef för Fazer Konfektyr och samtidigt även ansvarat för Fazer-koncernens marknadsföring. Före Fazer har han haft flera ledarskapsroller inom marknadsföring på bland annat Lynxeye och Procter & Gamble.  

”Fazer har stora tillväxtambitioner framöver och att stärka Fazer-varumärket är en del av implementering av Fazers strategi. Det stöder oss i att stärka vår position som det främsta FMCG-varumärket i Finland och i att fortsatt utveckla våra positioner i norra Europa. Jag är mycket glad att välkomna Aaron i hans nya roll.” säger Christoph Vitzthum, koncernchef för Fazer-koncernen. 


Ytterligare information 

Joséphine Mickwitz, EVP, Kommunikation & Hållbarhet, tel. +358 400 784 889, josephine.mickwitz@fazer.com  

Fazers medietelefon betjänar vardagar kl. 8.00–16.00 EET, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com 
 

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Tilaa

Multimedia

Multimedia