Fazer bakar till jul för Dig

Fazer erbjuder igen härliga klassiker och spännande säsongnyheter till julen. Det välbekanta varumärket och det moderna julutseendet lockar till att prova och charmeras av till exempel pajen med körsbärshjärta eller plommondrömmen. Festmunken får blåbärsfyllning Finlands 100-årsjubileum till ära. Rulltårtan Kuurankukka har en smakvärld och ett utseende som andas fest. I gräddningspunkternas julutbud lockar bland annat Fazers snurra, där blåmögelost och fikonsylt bildar ett perfekt smakpar.

Festmunk med blåbärssmak, 2 st 250 g

100-åriga Finland till ära fyllde vi munken med äkta vispgrädde och fräsch, inhemsk blåbärssylt. Produkten fås 1.11 – 8.12 2017.

Fazer Kirsikkasydän 320 g

Saftig mandel-körsbärspaj med kryddkaksbotten. Mandelspånen på ytan ger struktur och ser trevliga ut. Rikligt med sylt ger fukt och gör att den läckra smaken håller länge. Produkten fås 30.10 – 23.12 2017.

Fazer Luumu-unelma 280 g

Läckert fyllig smak, rikligt med plommonfyllning. Bakad på äkta smör. Produkten fås 30.10  – 23.12 2017.

Fazer Kuurankukka rulltårta 485 g

Härlig kombination av julsmaker: glögg, mandel, choklad och fräscha lingon. Rulltårtan kan skäras i 10 saftiga bitar. Produkten fås 4.10 2017 – 5.1 2018.

Gräddningspunkternas produkter fås 16.10  31.12 2017

Fazer Jyväinen Hyrrä AURA®-Fikon 66 g

I smakparet för säsongen bildar den förföriska blåmögelosten och fikonsylten en perfekt kombination av sött och salt. Produkten är laktosfri och innehåller rikligt med fiber.  

Fazer jultårta med plommon 64 g

Frasig degkrona och rikligt med saftig plommonsylt. Traditionellt bakad med äkta smör. Låg laktoshalt.

Fazer Jullimpa 390 g

Den milt kryddiga jullimpan har en charmerande, mjuk smak. Mjölkfri, laktosfri, utan soja eller ägg.

Fazer Pepparkaksbulle 87 g

Pepparkakans fina smak och doft, kombinerad med saftig, läcker bulle. Laktosfri.

Ytterligare information

Salta bakverk: Senior Brand and Portfolio Manager Vilhelmiina Erkkola, Fazer Bageri Finland, tel. 040 351 9378
Söta säsongsprodukter: Senior Specialist, Brand and Portfolio, Susanne Sorsa, tel. 040 7036
Informatör Taina Lampela-Helin, Fazer-koncernen, tel. 040 668 4600
fornamn.efternamn@fazer.com

Bilder lämpliga för tryck:

www.fazergroup.com/pictures - Media_Press - Bakery Christmas 2017

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är Mat med mening. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Vi skapar smakupplevelser

Avainsanat:

Yrityksestä

Fazer-koncernen 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag är Fazer ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider, mjölkfria produkter och on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i nio länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång grundar sig på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2018 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till över 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Northern Magic. Made Real.

Yhteyshenkilöt

Tilaa

Liitteet & linkit