• news.cision.com/
  • Fazer Group/
  • Fazer Café-caféerna betjänar med take away- och online-försäljning under undantagsförhållandena

Fazer Café-caféerna betjänar med take away- och online-försäljning under undantagsförhållandena

Report this content

Fazer bär sitt ansvar som en del av restaurangbranschen för att stävja coronasituationen och erbjuder sina kunder take away-service medan  kundlokalerna i caféerna hålls stängda i enlighet med den finländska regeringens bestämmelser. Fazer Café-caféernas egen take away-tjänst erbjuds med utvidgat sortiment. Utöver detta kan kunderna använda Wolt, Foodora och ResQ för de caféer som finns i områden där applikationerna fungerar. En del av caféerna är stängda under undantagsförhållandena. 

Följande Fazer Café-caféer är öppna och betjänar kunder med take away-försäljning: i Helsingfors Glogatan 3, Kampen, Drumsö, Munksnäs och Tölö. I Esbo AINOA, i Vanda Fazerila, i Åbo Auragatan och i Tammerfors Hämeenkatu.

Gateau-bageributikerna är öppna som normalt med undantag för Forum och Stationstunneln i Helsingfors, som är stängda 15.3–5.4.2021.

Säkerheten först

På våra caféer har vi fäst särskild uppmärksamhet vid både våra medarbetares och kundernas säkerhet. På vår webbplats, i vårt nyhetsbrev och vid entréerna till våra caféer ger vi kunderna information om hur de tryggt kan besöka caféerna. Vi har planerat noggrant hur kunderna kan röra sig i caféet och märkt ut säkerhetsavstånd. Vi ber våra kunder använda munskydd då de besöker våra caféer. Vid kassorna har vi monterat plexiglas som skydd mellan personalen och kunderna och vi rekommenderar kontaktlös betalning.

Utvidgat take away-sortiment och läckra tårtor på nätet

Sortimentet i vår nätbutik https://www.fazer.fi/takeaway har utvidgats och erbjuds i alla de caféer som håller öppet. Även Wolt-, Foodora- och ResQ-applikationerna kan användas. Fazers läckra tårtor kan enkelt beställas på nätet https://www.fazer.fi/fazer-cafe/kakut/ och hämtas vid närmaste öppna Fazer Café. Även Fazer Café Fazerila i Fazer Experience-besökscentret erbjuder take away-försäljning vardagar kl. 11–17. Sortiment och beställningar https://www.visitfazer.com/info/fazer-cafe/

Följande caféer är stängda 8.3–5.4.2021:

-Citycenter

-Forum

-Itis

-Sanomahuset

-Stockmann 8th Floor

-Tripla

Läs mer om Fazer Café-caféernas take away- och online-försäljning:

https://www.fazer.fi/takeaway

https://www.fazer.fi/fazer-cafe/kakut/

https://www.visitfazer.com/

Ytterligare information:

Verkställande direktör Miika Kostilainen, Fazer Retail Finland, miika.kostilainen@fazer.com, tfn +358 40 486 9832

Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8–16, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com 

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Avainsanat:

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit