Fazer Café öppnar sitt förnyade café i Citycenter

Report this content

Fazer Café i Citycenter i Helsingfors öppnar på nytt tisdagen den 28 maj 2019 kl. 9 efter en totalrenovering. Caféet finns på en plats där mycket folk rör sig och satsar därför på take away och intressanta produkter.

Hantverkskvalitet och utmärkt service alla dagar i veckan

”I samband med renoveringen har hela caféet fått ett nytt utseende. I Citycenter lanseras också en salladsbar som är bekant från andra Fazer Caféer. I buffén kan gästerna komponera en egen sallad att ta med eller äta på plats”, säger Miika Kostilainen, VD för Fazer Retail Finland och ansvarig för Fazer Cafés.

”Vårt café ligger i ett livligt köpcentrum och är lättillgängligt från alla väderstreck. Hos oss kan du avnjuta en läcker frukost eller lunch och klassiska bakverk eller köpa med dig sallader, rågrötar och smoothies. Personlig kundservice är en hederssak för oss här, liksom för hela vår kedja”, säger Kostilainen.

Fazer Café Citycenter är öppet alla dagar i veckan. Caféets specialitet är det exceptionellt breda take away-sortimentet, där gästerna själva enkelt och snabbt kan välja rätter och mellanmål. En speciell detalj är också de flexibla lokallösningarna för gäster som vill jobba i cafémiljön.

Hållbarhet betyder allt mer även för cafébesökare     

Fazer Cafés strävar efter att varje cafébesök ska vara en unik upplevelse. Gästerna uppskattar personlig service, ett sortiment som tillgodoser deras behov och en trivsam cafémiljö. Cafékedjans sortiment grundar sig på hantverksskicklighet och äkta, högklassiga råvaror. Hållbarhet får en allt viktigare roll.

”Utöver att vi använder ansvarsfullt producerad kakao har våra caféer bland annat kaffeblandningarna Fazer Blend och Fazer Espresso Blend som är ansvarsfullt producerade”, säger Kostilainen, och tillägger att även inhemskt ursprung är viktigt. Vi prioriterar inhemska råvaror alltid när det är möjligt med hänsyn till pris, kvalitet och tillgång. Till exempel används endast inhemskt kött i våra caféer.”

Fazer Café Citycenter bygger vidare på den legendariska historia som Karl Fazer inledde för 127 år sedan då han grundade sitt fransk-ryska konditori på Glogatan i Helsingfors. Karl Fazer var en fördomsfri sockerbagare vars mod och entreprenörsanda alltjämt styr familjeföretaget Fazers verksamhet.

I Fazer Café-kedjan ingår 13 caféer. Utöver i huvudstadsregionen finns det caféer i Tammerfors och Åbo.

Fazer Café Citycenter, Brunnsgatan 8, 00100 Helsingfors

Öppettider: må–fr 7.30–20, lö 9–20, sö 10.30–19

Ytterligare information:

Miika Kostilainen, VD, Fazer Retail Finland

miika.kostilainen@fazer.com, tfn 040 486 9832

Webbplats: https://www.fazer.fi/fazer-cafe/

#fazercafe #northernmagicmadereal

Bilder:

http://www.fazergroup.com/pictures - Media_Press - Fazer Café Citycenter

Fazer-koncernen 

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag är Fazer ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider, mjölkfria produkter och on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång grundar sig på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2018 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till över 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact 

Northern Magic. Made Real. 

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit