Fazer ordnar Finlands första prasselbio

Report this content

Känn dig som hemma på bion! Fazer ordnar en Tutti Frutti -prasselbioföreställning där besökarna får prassla, sörpla och smacka så mycket de vill eller till exempel prata med kompisen bredvid. Under prasselbioföreställningen visas den efterlängtade filmnyheten Rocketman.

Vanligen är det stränga regler som gäller på bion. Man ska undvika att störa de övriga besökarna och vara så tyst som möjligt så att man inte förstör deras bioupplevelse.

Fazer ordnar Finlands första prasselbio. Under Fazer Tutti Frutti-prasselbioföreställningen får biobesökarna prassla, sörpla eller föra oväsen på annat sätt bäst de vill. De får med andra ord bete sig precis som när de tittar på film hemma.

”Föreställningen är tillägnad alla som har svårt att vara knäpptysta på bion. Och för dem som upplever att prasslet från deras godispåse hörs tydligt i hela salongen. Nu får de prassla med godis, sörpla läsk och tissla och tassla med kompisen bredvid bäst de vill”, säger Anne Repo, marknadsföringsdirektör för Fazer Konfektyrs godisvarumärken. ”Som biobesökare är vi alla olika och det är helt naturligt.”

Under Tutti Frutti-prasselbioföreställningen visas den efterlängtade filmen Rocketman som handlar om den legendariske sångaren och låtskrivaren Elton Johns liv.

Fazer bjuder alla som köper biljett till Finlands första prasselbioföreställning på en Tutti Frutti-godispåse. Finländska ASMR-stjärnor och andra prasselproffs har bjudits in till föreställningen. Biljetter till föreställningen kan köpas på normalt sätt på Finnkinos försäljningsställen.

Gratisbiljetter till Finlands värsta prasslare

Som en del av biokampanjen arrangerar Fazer en tävling som Finlands värsta prasslare kan anmäla sig själva eller en kompis till och vinna biljetter till Finlands första prasselbioföreställning. Det går att delta i tävlingen på Tutti Fruttis Facebook och Instagram.

Finlands första prasselbio ordnas i Tennispalatset i Helsingfors i salongen ISENSE onsdagen den 4 juni kl. 17.30. Föreställningen ordnas i samarbete med Finnkino. Biljetter finns redan till salu via Finnkinos försäljningskanaler.

https://www.fazer.fi/tuttifruttirapistelunaytos

https://www.finnkino.fi/websales/show/1338685/

https://www.fazer.fi/tuttifrutti

Ett begränsat antal platser på prasselföreställningen har reserverats för medierna. Kontakta Fazers representanter och du vill göra ett reportage om prasselföreställningen på plats.

Ytterligare information:
Liisa Eerola, kommunikationsdirektör, Fazer Konfektyr, tfn +358 44 710 8860

Anne Repo, marknadsföringsdirektör, Fazer Konfektyr, tfn +358 40 533 0452

E-postadresserna har formen fornamn.efternamn@fazer.com
Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8–16, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com

Fazer-koncernen 

1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med en mission att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Detta är Northern Magic. Made Real. I dag är Fazer ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, växtbaserade måltider, mjölkfria produkter och on-the-go-mat och -dryck samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång grundar sig på Karl Fazers vision, värderingar och kreativitet: bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2018 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till över 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact 

Northern Magic. Made Real. 

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit