Fazers kexnyheter – Sommarens kex är här!

Report this content

Totalt 89 procent av finländarna anser att en viktig del av sommarfirandet är att njuta av somriga läckerheter *. Sommaren passar perfekt för att njuta av kex! I sommar förtjusar Finlands mest populära kex, Domino, med sin dynamiska och nya läckra förpackningsdesign samt med nyheter som får det att vattnas i munnen, såsom Domino Jordgubb och Domino Pear Smoothie. Fasupala och Fazerina slår sina påsar ihop med ett läckert resultat och Jaffa Ässä är en ny favorit för hela familjen. Nyheterna lanseras i butik från och med april och maj.

*Pentagon Insight, Kesätutkimus 2019

Fräscha Domino Pear Smoothie ger sommarkänsla

Domino Original får sällskap i hyllan av energiska och fräscha Domino Pear Smoothie 175 g. Kexet med läcker päronsmak får sin färg av naturen och passar även veganer. Lämplig förpackningsstorlek även för små hushåll. Lanseras i april.

Domino Jordgubb skapar sommarstämning i kexhyllan

Domino 350 g-smakserien kompletteras från och med april av Domino Jordgubb 350 g som faller hela familjen i smaken. Den läckra fyllningen smakar äkta jordgubb. Testa för att dekorera sommarfestens kakor och efterrätter!

Domino Party Mix är festens garanterade favorit

Domino Party Mix 525 g räcker till många och är ett säkert val för festen: den innehåller de mest populära Domino-smakerna Vanilj och Marianne och nyheten Jordgubb. I den här kexförpackningen finns en smak för alla. Lanseras i april.  

Sommarälskarens favorit – Domino Sommarkexsortiment

Sortimentet med tre klassiska favoritkex med sommarsmak för trevliga stunder tillsammans: Tjinuski, Citronyoghurt och Vanilj. I sommarkexsortiment hittar varje sommarälskare sin egen favorit! Lanseras i butik från och med maj.

Godissmak i kexhyllan – Jaffa Ässä

Nya smaker piggar upp: sommarens nyhet är Jaffa Ässä 300 g som passar hela familjen. Denna sommarsmak lanseras i butik från och med april.

Fasupala och Fazerina slår påsarna ihop

Chokladälskarnas favorit Fazerina slår ihop sina påsar med Fasupala – resultatet är en superläcker chokladvåffla. Fasupala Fazerina 215 g lanseras i april till alla läckergommars glädje.

Ingen sommar utan Fazer Kesäkassi

Fazer Kesäkassi innehåller tre favoritkex: Jaffa Apelsin 150 g, Jyväshyvä Havrekex 175 g och Domino Original 175 g. Passar perfekt som present, att ha hemma i skåpet om det kommer gäster och för sommarfesten! Lanseras i butik i maj.

 

www.fazergroup.com/fi/medialle - bildbank - media_press – makeis- ja keksiuutuudet kevät 2021

Ytterligare information
Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8–16, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real.

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit