Fazers läckra bröd- och baknyheter sommaren 2017

Report this content

Bakning är vår passion och vi vill erbjuda finländarna de godaste brödnyheterna på marknaden. Nyheterna som lanseras i maj har bakats i Finland av inhemsk spannmål och innehåller rikligt med olika frön och toppingar. Finland fyller 100 år och Fazer RågHundra och HavreHundra, bakade av 100 % fullkornsråg respektive -havre, är uppkallade efter jubileumsåret. Ta del av våra senaste nyheter och njut av deras smak och hälsofrämjande egenskaper. 

Nyheterna finns ute i butikerna från början av maj.

 

Fazer Råg & Vallmofrö Rostbröd 360 g

Sommarens nyhet är fiberrik, 8,4 % fibrer. 52 % av spannmålen i brödet är finländsk fullkornsråg. Hälsosamt och frasigt tack vare rågen och vallmofröna, lämplig förpackningsstorlek på 360 g för små hushåll.


Djupfrysta nyheter

Fazer Bake it Easy Bulldegsrulle med kanelfyllning 10 x 460 g
Fazer Bake it Easy Bulldegsrulle med vaniljfyllning 10 x 430 g
Fazer Bake it Easy Smördegsrulle med chokladfyllning 10 x 430 g
Fazer Bake it Easy Smördegsrulle med tjinuskifyllning 10 x 460 g

En deg, många idéer. Enkel och inspirerande bakning för moderna hemmabagare. Fazers nya degrullar är praktiska och finns med fyllningar i fyra olika smaker: kanel, vanilj, choklad och tjinuski.

Med hjälp av dem är det enkelt att trolla fram olika läckra bakverk. På förpackningarna finns många recept. Se även recept på fazer.fi/kotonatehty.


Djupfrysta nyheter

Fazer Skördebröd med tranbär 9 x 490 g

Saftigt delikatessbröd med knaprig skorpa. Innehåller tranbär, äpple, rikligt med hälsosamma frön (solros, lin) och havre som gör brödet härligt frasigt och ger det en utmärkt smak.

Fazer RågHundra-knappar 80 x 50 g

Läckra och fiberrika, färdigt delade rågknappar med 100 % inhemsk råg.

Fazer HavreHundra-knappar 80 x 50 g

Havreknappar med 100 % inhemsk havre. Dessutom är knapparna laktosfria, mjölkfria och fiberrika och innehåller mindre salt.

Både råg- och havreknapparna har Hjärtmärket. Hjärtmärkta produkter är bättre val i sin produktgrupp med hänsyn till salthalten samt fettkvaliteten och -mängden.

Båda produkterna hör till FINLAND 100-temat.

Fazer Havrepirog med helkorn 84 x 37 g

Den välbekanta rispirogen får en verklig nyhet vid sin sida, en hälsosam och läcker havrepirog med helkorn. I stället för risfyllning har pirogen havrefyllning som innehåller hela korn och frön. Bakad i Finland av inhemsk spannmål.

Fazer Ciabatta med groddade korn 32 x 75 g

Delikatessbröd med hälsosamma och trendiga groddade rågkorn (6 %) samt en fyllig smak av surdeg. Härligt luftig inuti och kraftig knaprig skorpa.

 

Mer information
Djupfrysta bröd och Fazer Havrepirog med helkorn: Thomas Sainio, Senior Brand and Portfolio Manager, Fazer Bageri Finland, tfn 040 679 1099
Fazer, söta bakverk: Sini Lilja, Senior Brand and Portfolio Manager, Fazer Bageri Finland, tfn 040 827 9167
Fazer-produkter: Kati Ijäs, Senior Brand and Portfolio Manager, Fazer Bageri Finland, tfn 040 581 84 44
Taina Lampela-Helin, informatör, Fazer-koncernen, tfn 040 668 4600
fornamn.efternamn@fazer.com


Tryckbara produktbilder
www.fazergroup.com/pictures,”Media_Press”,”Bread novelties, Summer 2017”
Minnamari Mattila, kommunikationskoordinator, tfn +358 46 851 3552

 

Fazer-koncernen

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Vi skapar smakupplevelser

Tilaa

Multimedia

Multimedia