Fazers läckra konfektyrnyheter kommer till butikerna i september

Nyheten i Karl Fazer Travel-serien, Orange Sparkle & Fizz med smak från Miamis soliga klimat, lockar oss till konfektyravdelningen från och med början av september. Samtidigt möter Fazers lakrits Finlands populäraste choklad, och resultatet är oemotståndligt. Karl Fazer och Fazer Blå är med och firar 100-åriga Finland som tolk av känslor. Fazer lanserar också en perfekt blandning för festen, Remix Bilemix. Omar, som även är många hemmabageres favorit, får ny design och förpackning. Kismet-omslagspromon fortsätter, och vi säger igen många viktiga saker med hjälp av Kismet. 

Karl Fazer Travel Orange Sparkle & Fizz (Miami) 130g 

Nya Karl Fazer Travel Miami är en bit sommar mitt i hösten. Den spännande smaknyheten kombinerar apelsinsmakande mjölkchoklad och sprakande godisdragéer.

Fazer Blå, en liten bit av Finland

Karl Fazer Mjölkchoklad, den av finländarna älskade Fazer Blå, är Finlands mest ikoniska varumärke och en lika viktig del av den finländska identiteten som bastun, sjöarna, rågbrödet eller salmiaken. Finlands jubileumsår till ära klär sig Fazer Blå i jubileumsomslag. Fazer är officiell partner till 100-årsjubileet av Finlands självständighet.

Fazer Lakritsi Chocolate and Liquorice 140g                    

När lakrits och Fazers choklad möts föds något oemotståndligt. Mjuka Fazer Lakritsi har täckts av Fazers mjölkchoklad. En efterlängtad nyhet, där två av Fazers delikatesser möts.

Remix Bilemix 550g            

Remix Bilemix innehåller de bästa och populäraste Remix-godisbitarna, och passar bra att dela med familj eller vänner.  Remix Bilemix uppmuntrar till fest och fortsätter på konceptet Sötast är friheten med en temapåse.

Kismet-omslagspromon fortsätter

Om du inte har kommit ihåg eller vågat säga tack, kan du enkelt göra det nu. Kismet hjälper och fungerar som gott exempel. Tack fick sällskap av nya, viktiga ord: förlåt, varsågod och ett blankt kort, där du kan skriva ditt eget meddelande.

Omar 220 g   

Omar är en härligt mjuk, unik gräddkola, som nu har fått ett nytt utseende med en upprättstående påse. Också omslaget är nytt: den täta förpackningen för enskilda karameller håller kolan färsk. Produktens recept är dock oförändrat. Omar är en populär ingrediens också i bakverk. Två andra produktklassiker, Pihlaja och Fazers Bästa, får också de en ny design.

 

Ytterligare information
Karl Fazer-chokladkakor och stycksaker: Rasmus Bange, Senior Brand Manager, Fazer Konfektyr, tfn 050 303 2849
Fazer Lakritsi: Soile Motsakov-Nykopp, Senior Brand Manager, Fazer Konfektyr, tfn 040 833 2719
Kismet, Suffeli, Susu, Fazerina, Pätkis, Da Capo, Jim, Fami, American, Avec: Annukka Storm, Senior Brand Manager, Fazer Konfektyr, tfn 040 532 5771
Re-Mix, Ässä, Pantteri, Tutti Frutti: Anne Repo, Senior Brand Manager, Fazer Konfektyr, tfn 040 533 0452
Marianne, Omar, Pihlaja, Fazers Bästa, Marmelad, Eucalyptus, Lontoo Rae, Tyrkisk Peber, Angry Birds, Moomin: Susanna Brummer, Senior Brand Manager, Fazer Konfektyr, tfn 040 742 9495
Liisa Eerola, Director, Confectionery Communications & Group Partnerships, Fazer-koncernen, tfn 044 710 8860
fornamn.efternamn@fazer.com

Tryckbara produktbilder
www.fazergroup.com/pictures , “Media_Press”,”Candy novelties Autumn 2017”
 

Fazer-koncernen

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Vi skapar smakupplevelser

Yrityksestä

Fazer-koncernen Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. Enligt sin vision För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2020 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 8 500. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Northern Magic. Made Real.

Tilaa

Liitteet & linkit