Ida Paul & Kalle Lindroth har gjort en julsång till Fazer

Report this content

Alltsedan 1922 har Fazer Blå velat vara med i de viktiga stunderna i livet. Denna exceptionella jul gläder Fazer finländarna med en musikvideo där det centrala temat är samvaro med nära och kära och olika stunder i livet. Det är den populära duon Ida Paul och Kalle Lindroth som har skrivit text och musik till sången.

Fazer Blå kom till genom en tjänst av en vän 1922 och sedan dess har chokladen varit en del av finländarnas viktiga stunder. Dessa stunder har även förekommit i Fazer Blå-reklam i form av gripande, människonära berättelser. I år är Fazers jul en berättelse om en ung flicka som växer in i rollen som mamma genom viktiga stunder: barndomsjular, förälskelse och att bilda familj ...

”Under detta exceptionella år har vi noterat att människor har uttryckt omtanke och omsorg med Fazer Blå-choklad. Vi har även själva spritt goda gärningar genom att donera choklad och andra produkter till dem som behöver glädje allra mest denna jul”, säger Liisa Eerola, kommunikationsdirektör på Fazer. ”Musik är ett viktigt inslag under julen och vi är mycket glada över att de lovande unga artisterna Ida Paul & Kalle Lindroth har gjort en sång som handlar om olika jular i livet.” Musikvideon som handlar om budskapet i sången – samvaro och närhet – har regisserats av Teemu Heljo.

Den karismatiska duon har blivit oerhört populär på kort tid, och debutalbumet Nää kaikki kertoo susta har redan sålt dubbel platina. Ida Paul & Kalle Lindroth är glada över samarbetet med Fazer: ”Vi har redan länge tänkt att det skulle vara roligt att göra en julsång. Varje år får vi samma härliga känsla just vid den här tiden på året, då det ställs ljus i fönstren och de första snöflingorna faller och sprider glädje. Därför tvekade vi inte en sekund när Fazer frågade om vi ville göra ett samarbete med just en julsång. Vi letade fram glögg och pepparkakor och gick till studion. Resultatet blev Sininen joulu som är precis det vi står för: det centrala temat är samvaro med nära och kära och att det mitt i all stress går att stanna upp och vara närvarande i stunden. Med denna sång vill vi önska alla en riktigt varm och glädjefylld jul! Ta hand om era nära och kära. ❤️”

Video: https://www.youtube.com/watch?v=G53k8an2W_I

www.fazergroup.com/fi/medialle - kuvapankki - media_press – Finland – Sininen joulu

Ytterligare information

Liisa Eerola, kommunikationsdirektör, tfn +358 44 710 8860, liisa.eerola@fazer.com

Fazers medietelefon är öppen vardagar kl. 8–16, tfn +358 40 668 2998, media@fazer.com

Fazer-koncernen

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.Northern Magic. Made Real.

Tilaa

Multimedia

Multimedia

Liitteet & linkit